IKLAN BUSINESS MUDAH ANDA

Group ini diwujudkan bagi sesiapa yang ingin mengiklankan business anda kepada rakyat 1 MALAYSIA. TERBUKA KEPADA SEMUA YANG INGIN MENAMBAHKAN PENDAPATAN DARIPADA MENGIKLANKAN BUSINESS ANDA DI GROUP INI.

(SYARAT BARU untuk JOIN GROUP IKLAN BUSINESS MUDAH)... Bermula 26/4/2014 :-
Step pertama ==> klik www.janaduitonline.com
Step kedua ==> Pilih salah satu RM20segera online atau RM20biz Online
Step ketiga ==> Klik daftar dibawah Mohamad Hairul Nizam (username top769)
Step keempat ==> Aktifkan hanya RM20seumur hidup. Dan aktifkan. sila PM saya "USERNAME ANDA yand dah aktif" untuk saya add anda di IKLAN BUSINESS MUDAH ONLINE..
P/s ; - Anda tidak rugi apa-apa sebab anda boleh mula buat duit sampingan + dapat EBOOK MENARIK (Ayat-Ayat Power Untuk Promosi, 9 Minisite DiSertakan Dengan Sistem Borang dll)
======================================================
Semoga ayat ini saya boleh pegang sampai bila-bila :
"Kita buat bisnes bukan sebab kita nak kaya, tetapi kita buat bisnes sebab nak bantu orang lain, nak permudahkan hidup orang lain, nak
selesaikan masalah orang lain, nak tambah nilai hidup orang lain. Kalau kita boleh buat bisnes sebab benda ini. Jangan risau, kita terpaksa jadi
kaya."
"Kalau kita nak kaya, bantu orang lain untuk jadi kaya. Lagi ramai yang kita bantu, lagi cepat kita jadi kaya."
p.s. : Bebas skim cepat kaya, duduk diam dapat DUIT, MLM. Bebas penipuan. Halal dan tiada diragui. Pengaktifan segera. Mulakan SEGERA!!

Ikhlas,
Admin
Group Iklan Business Mudah Anda.
Kerja Partime
www.janaduitonline.com
FB: partime769
Email: [email protected]

Terpulang pada anda segala business yang anda ada sekarang ini... Cthnya, MLM, AFFLIATE, BUSINESS INTERNET, BUSINESS ANDA SENDIRI, DAN SEGALA BUSINESS YANG ADA DIMALAYSIA INI.

BAGI SAYA PELUANG UNTUK ANDA ADA. ORANG ISLAM HARUS KAYA.
RASULLULLAH S.A.W dalam sabdanya:
SESIAPA YANG MEMPERBANYAKKAN MEMBACA ISTIGHFAR, MAKA ALLAH S.W.T AKAN MENGHAPUSKAN SEGALA KEDUKAANNYA, MENYELESAIKAN SEGALA MASALAHNYA DAN MEMBERINYA REZEKI DARI ARAH YANG TIDAK DISANGKA.

Sabda RASULULLAH s.a.w
"Kekayaan itu bukanlah banyak harta benda tetapi kekayaan yang sebenarnya adalah kaya akan jiwanya." (HR. Bukhari dan Muslim dari Abu Hurairah r.a)

Sabda RASULULLAH s.a.w
"Jika kamu bertawakkal kepada Allah dengan sebenar-benar tawakal, pasti kamu diberi rezeki sebagaimana burung diberi rezeki, ia pada waktu pagi lapar dan pada waktu petang telah kenyang." (HR. Imam Ahmad, at-Tirmizi dari UMAR BIN KHATTAB r.a.

"Syaitan itu menjanjikan (menakut-nakutkan) kamu dengan kemiskinan dan kepapaan (jika kamu bersedekah atau berderma) dan ia menyuruh kamu melakukan perbuatan yang keji (bersifat bakhil kedekut); sedang Allah menjanjikan kamu (dengan) keampunan daripadaNya serta kelebihan kurniaNya. Dan (ingatlahh), Allah Maha Luas limpah rahmatNya, lagi sentiasa Meliputi PengetahuanNya. " (Surah al-Baqarah: 268)