I LOVE ROMANIA

Bine ati venit pe grupul I LOVE ROMANIA , un grup fara o apartenenta politica, non-profit avand ca scop sa promoveze Romania , valorile, obiceiurile si cultura ei.Pentru o buna continuitate pe acest grup va propunem cateva reguli simple pe care in timp si cu ajutorul vostru le vom imbunatati.Pe acest grup nu sunt permise comentariile jignitoare , cuvintele triviale si postarile absurde.Incercati pe cat posibil in discutiile voastre sa pastrati limitele decentei.
Cei care doresc sa posteze RECLAME la (bloguri/siteuri/filmulete youtube personale/pagini de facebook/etc.) trebuie sa adauge un numar de minim 100 de membri pe grup.
Cei care vor incalca aceste reguli vor fi sanctionati in felul urmator: avertisment verbal , stergerea postarilor cu caracter trivial implicit reclamele iar ca ultim avertisment va fi banarea permanenta cea care nu mai da dreptul acelui user sa intre pe acest grup. Acestea fiind spuse va uram un chat cat mai placut alaturi de noi si orice problema aveti incercati sa contactati un Admin pentru a fi ajutati!STAFF: I LOVE ROMANIA