Intreaba Terapeutul Online!

Ai o problema? Intreaba terapeutul! Poti adresa o intrebare aici sau sub anonimat pe http://terapeuti.ro/category/sfatul-medicului-terapeutului/.
ATENTIE!
Raspunsurile nu inlocuiesc un consult de specialitate, ele sunt sugestii, directii de orientare!
Nu puneti intrebari despre afectiuni fizice care necesita o examinare medicala! Pe acest grup sunt psihoterapeuti, psihologi si terapeuti de terapii complementare sau alternative.
Consideram ca este important ca membrii acestui grup sa respecte urmatoarele reguli si sa inteleaga faptul ca moderatorii vor sterge postarile care le incalca sau chiar vor exclude utilizatorii care persista in ignorarea regulamentului.
REGULAMENT:
1) Va rugam sa nu raspundeti la intrebari decat daca sunteti specializat in domeniul respectiv sau aveti informatiile necesare.
2) Va rugam sa nu postati comentarii care hartuiesc, insulta, injosesc sau ameninta o alta persoana de pe acest grup ori persoanele ale caror situatii sunt prezentate.
3) Va rugam sa concepeti mesaje clare si precise.
4) Va rugam sa nu postati comentarii cu intentia de a minimaliza credibilitatea domeniilor precum medicina, psihologia, psihoterapia sau terapiile alternative la modul general, avand in vedere ca nu putem verifica validitatea si circumstantele plangerii dvs.
5) Va rugam sa nu postati critici referitoare la moderatorii sau diversii membri ai grupuli, pentru aceasta putand folosi comunicarea prin mesaje private.
6) Va rugam sa nu folositi acest grup pentru dezbateri interminabile si inutile, ci sa il considerati un loc pentru intrebari si raspunsuri profesioniste.
7) Este posibil sa fiti rugat de catre un moderator, administrator sau un alt membru sa clarificati ce ati vrut sa spuneti intr-un mesaj. Va rugam sa nu va simtiti ofensat, acest mediu de comunicare are greutatile sale si poate duce la neintelegeri. Va rugam sa clarificati mesajele cat puteti de bine. Astfel puteti preveni multe neintelegeri.
8) Acest grup de discutii nu este menit reclamelor afacerii personale.
9) Puteti folosi ca referinta site-uri externe insa nu folositi acest grup pentru a va promova articole sau credinte/convingeri personale. Link-urile vor fi verificate si sterse in cazul in care nu corespund regulamentului sau consideram ca au scop de autopromovare, contin doctrine neadecvate sau daca sunt folosite exclusiv in locul comunicarii directe.
10) Conform legilor copyright-ului, daca citati o sursa externa sunteti obligati sa mentionati acea sursa, in caz contrar citatul va fi sters.

Va multumim pentru intelegere!