iPOLE - Pole Dance Aalborg

Hej piger På mit hold i mandags fortalte jeg lidt om studiet, og det viste sig, at der næsten ingen var, som vidste, hvad jeg snakkede om. Derfor vil jeg også lige skrive det, som jeg sagde herinde + lidt ekstra informationer Poles: 40 mm. Chrom Pole (Xpole) – Det er dem vi har flest af (9 stk.). De er tynde og nemme at lære at holde fast i. 45 mm. Chrom Pole (Xpole) – Den har vi en af. Den er tykkere end de andre (og hvis jeg ikke husker helt galt, så står den som anden pole fra anlægget). Da den er tykkere er den mere fysisk udfordrende for at bruge for overkroppen, samtidig sidder piger med tynde lår bedre fast på denne. Det er denne tykkelse der bliver brugt til konkurrencer. Nogle mennesker kan opleve allergi over for de poles der er lavet af chrom og bør da bruge en Fit Pole i stedet. Fit Poles – Det er de hvide poles. De er 42 mm. dem der står foran spejlet, og den ude i siden er 50 mm.. De er mere rug i overfladen, altså burde man kunne sidde bedre fast på disse. Regler i forhold til brug af poles:
- Rengør altid pole før og efter undervisning
- Man må ikke bære smykker under træning på poles
- Bed altid en instruktør om at spænde og løsne poles Hjælpemidler: ITac (Købes over shoppen): Dette er et ’klistrende’ middel der smøres på kroppen (dvs. ikke hænderne) de steder, hvor man føler man glider. DryHands (Købes i studiet): Anti-perspirant til hænderne – brug kun en lille smugle af gangen og bliv for alt i verden ikke afhængig af skidtet (ligesom mig). Andre svedskyende midler: Er ikke tilladt i studiet. Crash Mat: Vi har to stk. og et først til mølle princip – ligesom DryHands lad være at blive afhængig af dem. Yoga Blokke: De står i hylden og kan være en stor hjælp til ret holdning og øget smidighed. På mine hold gælder også først til mølle princippet her. Måtter: Måtter hænger på væggen og skal hænges på plads igen efter brug. Rengøring af poles: Der står nogle spray flasker (som er i stykker) i den ene ende af rummet, indholdet i disse består af halvt vand og halvt sprit og skal sprayes på en klud. Klude: Vi har klude ved disken, hvis du mod alt forventning har glemt din egen. Generelt:
- Kom til tiden ellers ryger din plads til anden side (specielt med så mange på venteliste, som der er for tiden)
- Bag disken er hellig jord, og i må ikke gå derom
- Bidrag til den gode stemning ved deltagelse på hold
- Hvis du har spørgsmål til noget økonomisk skrives dette i en mail til iPole (vi instruktører ved intet om økonomi og Facebook gør slet ikke )
- Læs holdbeskrivelserne på hjemmesiden Jeg tror det var det vi gennemgik i mandags + lidt ekstra Sidst af alt, så synes jeg, at i skal vide hvor stor og vigtig en del af min hverdag i er, og jeg elsker at kunne starte min uge sammen jer! Knus
Camilla Behr