Islam Net - Misoppfatninger om Islam

Islam Nets fb-gruppe er for å lære om islam, få svar på spørsmål og komme nærmere Allah. Gruppen er ikke ment for diskusjon eller meningsutveksling.

KANALER:

- Islam Net: www.IslamNet.no
- YouTube: www.youtube.com/IslamNetVideo
- INs fb-side: www.facebook.com/IslamNet.no
- FinnAllah: https://www.facebook.com/FinnAllah.no
- FinnIslam: www.FinnIslam.no

FINN SVAR PÅ SPM OM ISLAM:

www.IslamQA.no

REGLEMENT:

1. Forbudte tolkninger: Det er forbudt å tolke islam selv og presentere det som fakta. Kun de lærdes meninger skal postes og alle innlegg må være skrevet i tråd med de lærdes forståelse av islam. Om det er noe som er åpenbart at alle vet er i samsvar med de lærdes forståelse, er det ikke nødv. å legge frem bevis, men ved alle andre tilfeller må det legges inn direkte sitater, og helst med link til fatwaene. Det er ikke lov å poste vers fra Koranen eller Hadith som man selv tolker for å få frem en mening. Det er selvsagt helt greit å lime inn Koranvers og Hadith, men om det er for å bevise et poeng, må det poenget være støttet av lærde.

2. Forbudt promotering: Uten tillatelse er det forbudt å promotere eller linke til nettsider, arrangementer, fb-grupper/sider/profiler, produkter, innsamlingskampanjer, tjenester, organisasjoner, politiske partier, andre religioner eller sekter som står for annet enn sunniislam. Unntak er nyheter fra nyhetsnettsider og linker fra nettsider vi anerkjenner som autentiske.

3. Forbudte innlegg: Det er forbudt å poste noe som går imot islam. F.eks. noe som er usant, antiislamsk, uanstendig, krenkende, rasistisk, baksnakking, banning, flørting osv. Fordi det er mange unge i gruppen er det ikke tillatt å poste bilder/videoer av svært sårede mennesker.

4. Spamming: Det er forbudt å poste samme innlegg flere ganger, flere lignende innlegg på kort tid, dele opp én kommentar i flere kommentarer uten grunn, eller forsøk på å avspore diskusjoner.

5. Språk: Det er ikke tillatt å skrive innlegg på andre språk enn norsk, men man kan lime inn sitater fra andre språk som f.eks. engelsk og arabisk.

6. Lange artikler: For andre enn administratorer er det ikke tillatt å lime inn lange artikler, da kan man heller legge igjen en lenke.

7. Profilbilder: Det er ikke lov å bruke antiislamske eller krenkende profilbilder når man skriver i gruppen.

8. Sletting: Islam Net er ikke ansvarlig for andre brukeres innlegg og kan slette upassende innlegg og brukere uten forkant av varsel. Blir dine innlegg slettet og du starter en diskusjon om det, blir du også trolig slettet. Vi har over 15.000 medlemmer. Det er stadig innlegg som blir slettet og vi har ikke kapasitet til å forklare hver gang det modereres. Gruppen er kun for Islam Nets støttespillere, andre brukere kan bli slettet. Ser du upassende innlegg i gruppen så rapporter dem.