Componente si accesorii IT&C

***REGULI***
1. Se posteaza doar anunturi in care se vand produse proprii.
2. La fiecare anunt este obligatoriu sa fie o metoda de contact ( de exemplu: numar de telefon,adresa de mail/messenger) si un pret la care este estimat produsul respectiv.
3. Nu este permis postarea aceluiasi anunt (se foloseste functia de comentariu la respectivul anunt pentru a aparea in top).
4. Fara limbaj indecent .
5. Reclamele de orice natura nu sunt permise, nici linkuri cu trimitere la alte grupuri facebook , pagini sau diverse site-uri .

Succes tuturor la vanzari/cumparari !!!

AJUTA GRUPUL SA SE DEZVOLTE SI VEI VINDE MAI USOR SI MAI REPEDE

Daca folosesti broserul de internet Chrome trebuie sa urmezi pasii :

1) Dai click pe link-ul www.tryme.ro/a.txt , unde iti va aparea un cod/script , apesi combinatia de taste CTRL + A (selectare totala a textului) si CTRL + C (copierea textului)
2) Revii pe pagina ta de facebook sau pe pagina grupului unde vrei sa iti intre membrii in mod automat
3) Apesi tast F12 (dupa care iti va aparea o caseta in partea de jos a paginii , in care trebuie sa dai click pe butonul CONSOLE) , dai click in casuta alba , apesi CTRL + V (iti apare codul acolo) , dupa care ENTER

Daca folosesti broserul de internet Mozila trebuie sa urmezi pasii :
1) + 2) Puncte raman similare celor de mai sus
3) Apesi combinatia de taste CTRL + SHIFT + K , dupa care iti apare o linie de comanda in partea de jos a paginii , in catre trebuie sa dai Click si sa apesi CTRL + V (sa iti apara codul acolo) , dupa care ENTER