JAM LACIAN

Ky grup eshte krijuar per tu njohur me njeri tjetrin per te kaluar mire pa ofendime per gallate dhe humor....te gjithe antaret ju lutemi te prezantohen me emrat e tyre ose fotot apo perkrah emrit qe kane ne FB te shenojne dhe emrin e tyre ne kllapa si emer te dyte kjo kerkohet per te shmangur ndonje keqkuptim me njeri-tjetrin. Ne grup do te flitet shqip duke perjashtuar ndonje rast te veçante si dhe link-et muzikore flm per mirkuptimin ...PARA LACI ...FROM LONDON WITH LOVE.....
NDALOHET NE MENYRE KATEGORIKE PERPDORIMI I FJALEVE TE PISTA DHE OFENDUESE