Kageoplevelser

I denne gruppe kan man fremvise sine mapper, kagedekorationer og komme med gode råd om kagefremstilling m.m., man er selvfølgelig også velkommen til bare at kigge med. Gruppens medlemmer hjælper hinanden, så hvis man har spørgsmål m.m. er der altid nogle søde medlemmer der vil hjælpe..

"I denne gruppe er det ikke tilladt at reklamere for eller linke til virksomheder og webshops, der er direkte konkurrenter til www.kageoplevelser.dk, hvis der ikke er indgået en samarbejdsaftale med dem.

Det er heller ikke tilladt at sælge brugte ting i gruppen."
Regelsæt omkring billeder og debat:

Vi forventer at man respekterer hinanden og holder tonen sober. Det er desværre alt for let at genere hinanden når man ikke står face til face med vedkommende.
Billeder der appellerer til vold, forbrydelser, MEGET erotiske (sprøjtende eregerede lem og lign.), eller har racistiske undertoner slettes uden varsel, der har været disktution om bryster må være der og vi har bestemt det må de gerne, men ikke kønsdele. Er der spørgsmål eller er man utilfreds kontakt da en admin, skriv ikke i åben forum, da siden handler om kage.

Man skal også være opmærksom på at hvis man lægger billeder på man ikke selv har lavet, kan dette føre til anmeldelser i forhold til copyright.


MVH Kageoplevelser
jeanette@kageoplevelser,dk