AFACERI

Postarile pe acest grup, se vor face cu respectarea regulilor elementare de bun simt. Nu sunt admise atacurile la persoana, postarile politice si nici postari cu tenta agreseiva sau sexuala. Se vor valida doar postarile celor care contribuie la dezvoltarea grupului (10 membri noi adaugati/ ziua de postare). Rog sa evitati postarile identice, consecutive.
• Grupul de afaceri, este dedicat persoanelor fizice si juridice, care urmaresc: - sa-si dezvolte capacitatile ANTREPRENORIALE si de AFACERI in toate sectoarele de activitate.
• KAS pune la dispozitia celor interesati sa-si dezvolte AFACERI de tip START-UP (dar le lipseste capitalu), dar si celor care doresc sa-si EXTINDA AFACERILE aflate in derulare, o PLATFORMA COMERCIALA SI DE AFACERI, impreuna cu suportul tehnic si logistic , inclusiv indrumare si suportul educational aferent, pe www.kas-afaceri.ro
• In cadrul grupului vom promova afaceri, produse, societati comerciale, evenimente, cursuri educationale si de afaceri, modele de succes privind afaceri clasice si afaceri "de timp liber", cu scopul deschideri spre schimbare si pentru accesul la noi resurse financiare si surse venituri....dar si diversitatea de opinie.
• Prin infiintarea grupului, urmarim sa dezvoltam un nucleu de firme, care doresc sa-si uneasca fortele pentru a-si realiza in comun interesele, economice si financiare (producatori, comercianti si consumatori, reuniti in cadrul unei platforme comerciale private www.kas-afaceri.ro)...De asemenea sustinem orice forma de sustinere a dezvoltarii profesionala, financiara si educationala prin: parteneriate, retele comerciale dedicate domeniilor targetate si asocieri de grup specifice.
• Prin formarea unor nucleul profesionale pe teme specifice, dorim sa realizam un dialog permanent pe probleme si solutii, prin demararea unei suita de cursuri specifice, seminarii, mese rotunde, traininguri, sumituri si conferinte specifice tematicii grupului. Programul evenimentelor, locatia si tematicile abordate, vor fi anuntate prin intermediul acestui grup, si prin celelate instrumente de marketing si canale media ce ne stau la dispozitie.
• Prin intermediul grupului dorim sa initiem un dialog deschis intre cei ce cauta informatii si au intrebari specifice temeticii grupului... si cei ce pot oferii raspunsuri adecvate pentru ele.
• PENTRU CEI CE DORESC DOAR SA-SI PROMOVEZE AFACERILE, KAS pune GRATUIT la dispozitia membrilor grupului, platforma sa de promovare de pe INDEX FIRME (listam peste 11.000 de firme) www.kas-afaceri.ro/?go=parteneri%2Cindex sau pe Facebook, pe grupul nostru de vacante (lpeste 8.000 de membri): https://www.facebook.com/groups/calatorii/
Interfata retelei si platforma de afaceri pe care o promovam, destinata asocierii dintre producatori, comercianti si consumatori, pentru formarea unei entitati unice menite sa urmareasca si sa realizeze interesele economice si de afaceri ale grupului, le gasiti pe www.kas-afaceri.ro