Képi demokrácia, Kazincbarcika

Sokféle képet őrzünk a városunkról, Kazincbarcikáról. Jót is, rosszat is. Valóságosat is, és olyat is, amit csak emlékezetünkben retusálunk olykor ilyenné vagy olyanná:-) Kössük össze a kettőt! Ha van fotód, ha van emléked, itt a helye!
Várjuk régi kazincbarcikai fotóidat, élményeidet! Emlékezz velünk a régi időkre! Beszélgessünk a régi Kazincbarcikáról! Szerezz új ismerősöket, találd meg a régieket!
Mi számít réginek? Mi elsősorban a múlt századi képekre gondoltunk, ám mivel sok tag már régóta nem él a városban, és régen járt már otthon, korlátozott mértékben olykor-olykor helyet adunk egy-két "friss" fotónak is. Amennyiben azonban ez felesleges vitát gerjeszt a tagok között, netán összeveszést, töröljük - először a képet...
Ha bárkinek bármiféle aktuális gondja van, keressen fel más barcikai oldalakat, csoportokat...
Szeretnénk, ha ezt a pár apróságot betartanák a régi és az új tagok is, hogy a csoport továbbra is rendezetten, no meg jó légkörben működjön.
További iránymutatás a "Fájlok" "Közlemény" dokumentumában.
A csoportban az aktuálpolitikai megnyilvánulások, a kéretlen reklámok és más csoportba való meghívások, facebookos és egyéb játékra való invitálások a csoportból való kitiltást vonhatják maguk után...
Kellemes nézelődést :-) Andrea, Dóra, Éva, Judit, Zsuzsa és Zsolt