IKLAN FREE TANPA ID

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA..

Mohon BACA SYARAT BARU- Semua orang boleh iklan di sini tanpa ID dengan syarat:

JIKA SUDI LIKE PAGE ADMIN:

https://www.facebook.com/jaketmalaysia


dan jika sudi ADD 10 ORANG RAKAN ANDA ATAU LEBIH bagi memeriahkan lagi GROUP ini dan memajukan Bisnes ANDA juga. Dan anda boleh terus beriklan asalkan produk adalah dijamin Halal dan Selamat.

Iklan sama dengan admin, tidak jelas, berunsurkan lucah, berbaur politik dan MLM, serta apa2 juga yang tidak sesuai pada ADMIN dan seangkatan dengannya akan diDELETE dan / atau ANDA akan di BANNED.


Mungkin ada ADMIN terlepas pandang atau tidak approve iklan ANDA yang mungkin juga disebabkan ANDA telah melanggar salah satu syarat2 yang disebutkan atau perniagaan anda dirasakan mempunyai persamaan dengan perniagaan admin . Pendek kata boleh pm admin dulu apa yang boleh apa yang tidak boleh untuk kepastian. Anda juga boleh unlike page Admin jika didapati kurang memuaskan dengan layanan, tidak approve iklan dan sebagainya. Ampun Maaf jua dipohon.

Beriklan secara berhemah, hormati peniaga-peniaga yang lain dan jangan iklan pada post peniaga lain. Beriklanlah selagi Admin tidak tutup Group Iklan ini :).

Sebarang urusan Perniagaan dan RISIKO membabitkan anda dengan pelanggan anda adalah dibawah tanggungjawab ANDA SENDIRI dan pihak ADMIN tiada kena mengena dengan perkara2 tersebut. Kepada pembeli diminta berhati-hati sebelum membuat pilihan.

Selamat Berniaga dan Selamat Maju Jaya, Mudah-mudahan Perniagaan kita diberkati hendaknya. InsyaAllah.