CARI JODOH MALAYSIA

Selamat Datang Ke Kelab Cari Jodoh Malaysia.Sila Lengkapkan Maklumat Diri Seperti Berikut :

Nama Sebenar: Umur: Status: Tempat Tinggal: Pekerjaan: Perkara Menarik Tentang Diri Anda: Ciri-Ciri Pasangan Yang Diidamkan:

AMARAN TEGAS! 1.Sila Pastikan Anda Menggunakan Gambar Sendiri.Jika Menggunakan Gambar Orang Anda Boleh DiDakwa DiMahkamah. 2)Gambar Berunsur Lucah Akan DiSekat Dan Dilaporkan Terus Kepada FB dan SKMM. 3)Dilarang Mengeluarkan Komen Menghina,Memaki,Mencaci,Bergaduh,Memulakan Pergaduhan Atau Mengeluarkan Perkataan Yang Tidak Baik Kepada Gambar Ahli Lain.Admin Akan Banned Terus Selama-Lamanya.Kita Hidup Nak Cari Kawan Bukan Nak Cari Lawan.Tiada Manusia Sempurna DiDunia Ini.Admin Akan Memantau Dari Masa Ke Semasa Kelab Ini. 4)Jika Ada Ahli Terutamanya Kaum Wanita Yang Diganggu Oleh Perkataan Lucah DiPM Yang DiHantar Oleh Ahli Lelaki Dalam Group Ini Sila PM Admin Beserta Bukti (Screen Shot Gambar) Supaya Admin Dapat Banned Terus. 5)Dilarang Berurus Niaga DiSini.DiSini Tempat Cari Jodoh Bukan Pasaraya.

Selamat Mencari Jodoh Admin Doakan Mudah-Mudahan Berjumpa Jodoh Disini Dan Kekal Sehingga Ke Jinjang Pelamin Dan Jannah. Minta Jasa Baik Kepada Semua Ahli Supaya Menjemput Rakan-Rakan Anda Supaya Menyertai Kelab Ini Insyaallah Dapat Pahala Membantu Hamba Allah Yang Lain Mendirikan Masjid.Salam Ukhwah! :)
(Admin Norain Zambri,Tasha Adam dan iman Imani) - Pst- Dah dapat jodoh jgn lupa hantar kad Jemputan kat admin hehe..