Kelab Pakatan Rakyat fb

ASSALAMMUALAIKUM WBT....DAN SALAM SEJAHTERA.

"SELAMAT DATANG KE KELAB PAKATAN RAKYAT FB".

SUDAH TIBA MASANYA SELURUH RAKYAT MALAYSIA MENGAKHIRI PENGUASAAN UMNO/BN MEMERINTAH NEGARA TERCINTA INI DAN MENYOKONG DGN SEPENUH SOKONGAN KEPADA PAKATAN RAKYAT UTK MEMENANGI PRU14 AKAN DATANG.

KEMBALIKAN HAK DAN KEKAYAAN NEGARA KEPADA RAKYAT........"DARI RAKYAT UNTUK RAKYAT"....................

BN SEKARANG BERADA DIAMBANG KEJATUHAN.

Kenapa rakyat mesti tumbangkan UMNO/BN...? Salah satu sebabnya mereka ini terlalu boros, tidak telus dan membazir dalam berbelanja. Mereka terlalu banyak mengunakan duit rakyat dan hasil negara untuk kepentinggan mereka sendiri dan juga kroni-kroni, sedangkan yang mereka hulur untuk rakyat telalu sedikit. Yang sedikit itulah akan dijaja hari-hari,siang malam oleh media ternakan mereka.

"Meskipun ditegur setiap tahun, kerajaan Barisan Nasional (BN) tetap pekak dan mengabaikan saranan Ketua Audit Negara (KAN), bahkan budaya penyelewengan, pembaziran, ketirisan dan keborosan semakin subur dalam pengurusan kewangan negara", kata Ketua Penerangan PAS Pusat, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man.

Untuk membentuk kerajaan yang adil dan telus, kita rakyat Malaysia yang sedar akan hal ini mesti bersatu dan sedaya upaya untuk menyedarkan mereka-mereka yang masih dibuai mimpi indah yang UMNO/BN sajikan. Marilah kita bersama sama menyedarkan mereka-mereka, dimulai dgn org yang paling hampir dengan kita dahulu........

Era pemerintahan UMNO/BN semakin menghampiri penghujungnya, Mereka semakin tenat utk mendapatkan sokongan rakyat terutamanya sokongan dari org2 muda sekarang ini. Segala isu-isu yang timbul pada masa ini, banyak memihak kepada PR, Jadi janganlah kita sia-siakan peluang yang terhidang ini,atau............Sanggupkah kita menanti lima tahun lagi???

Ayuh semua..., kita tumbangkan kerajaan yang tidak cekap dan tamak ini!

#PENTING...!!!

PERINGATAN UNTUK AHLI KELAB PAKATAN RAKYAT FB

ADMIN TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG POST YANG MENYENTUH PERIBADI SESEORANG YANG MASIH HIDUP ATAUPUN YANG TELAH MENINGGAL DUNIA ATAU YANG BERCANGGAH DENGAN AKTA & FAKTA, SERTA UGUTAN DAN HASUTAN......

BERDEBATLAH DENGAN MATANG DAN ELAKKAN DARIPADA MENGGUNAKAN BAHASA YANG KURANG SOPAN DAN BERUNSUR LUCAH, MAKIAN DAN HINAAN YANG MELAMPAU.
ADMIN AKAN SENTIASA MEMANTAU AKTIVITI DIDALAM GROUP INI DAN JIKA TERDAPAT POST2 SEPERTI YANG DINYATAKAN DIATAS, ADMIN AKAN MEMBUANG TANPA SEBARANG PEMBERITAHUAN.

T/kasih

Ditubuhkan pada 10hb Dec 2011