Km. 0=>ZONĂ LIBERĂ. ALEGE LIBER LIBERTATEA. PIAȚA-UNIVERSITĂȚII, BUCUREȘTI.

CUMPĂRAȚI numai PRODUSE ROMÂNEȘTI și VEȚI ÎMBOGĂȚI ȚARA pentru COPII VOȘTRI.
MERITOCRAȚIA aplicabilă doar în DEMOCRATISM. ALEGE LIBER LIBERTATEA! =>"Libertatea de exprimare a gîndurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt INVIOLABILE." =>(CONSTITUTIA ROMÂNIEI: ART.30/1;).
>
Citește cartea "MERITOCRATIA SI MERITOCRATISMUL", cu precizarea că MERITOCRAȚIA poate fi VIABILĂ și IMPLEMENTATĂ, doar numai și numai în orînduirea DEMOCRATISTĂ. În bestiala orînduire CAPITALISTO-COMUNISTOIDĂ și/sau COMUNISTO-CAPITALISTĂ, meritocrația ar fi cel mai mare eșec, deci rătăcirea cea din urmă va fi mai mare decît cea dintîi !!!
>
OBIECTIVELE MERITOCRATICE, POSIBILE DOAR ÎN ORÎNDUIREA DEMOCRATISTĂ: (Din START =>JOS CAPITALISMUL și COMUNISMUL.)
>
1. ELIMINAREA TOTALĂ SI DEFINITIVĂ DIN CONDUCEREA ȚĂRII A PARTIDELOR POLITICE, A POLITICII ȘI A POLITICIENILOR CAPITALIȘTI și/sau COMUNIȘTI.
>
2. O noua constituție Meritocratică și Democratică. =>Meritocrație și Democrație participativă.
3. Un nou cod penal cu pedepse deosebit de aspre pentru coruptie, respectiv: Autofinantarea pușcăriilor. ->Toti puscariasii vor trebui sa-si cîștige existența prin muncă.
- Interzicerea prin constitutie a instrainarii resurselor minerale si naturale
- Interzicerea contractelor comerciale cu companii off shore
- Interzicerea vinzarii de terenuri agricole si forestiere catre cetateni straini
- Interzicerea prin constitutie a exportului de materii prime si minerale
- Interzicerea prin constitutie a deficitului bugetar.
- REINDUSTRIALIZAREA ȚĂRII.
- Referendumul nu va mai fi doar consultativ, ci obligatoriu de aplicat votul poporului
- Romania va ramine membru NATO si UE respectind (si RENEGOCIIND) obligatiile asumate pina in prezent. S.a. - Trebuie sa ne unim, cei deja asa zis treziti si sa tragem cat mai multi in aceeasi directie. Scoaterea uzurpatoarei clase politice de după '89, de la conducerea tarii este cu adevarat o solutie urgentă, pînă nu este prea tîrziu.
>
=>MISCAREA MERITOCRATĂ/DEMOCRATISTĂ:
1. -NU ESTE SI NU VA FI UN PARTID POLITIC
2. -DEMOSTREAZA CA POLITICIENII SUNT CAUZA INEFICIENTEI ADMINISTRARII ORICAREI TARI.
3. -SISTEMUL MERITOCRAT/DEMOCRATIST ESTE CEL MAI MARE COȘMAR AL POLITICIENILOR CAPITALIȘTI și COMUNIȘTI.
>
=>CITESTE CARTEA "MERITOCRATIA SI MERITOCRATISMUL" - VEI RĂMÎNE IMPRESIONAT/Ă =>http://meritocratia.ro/category/download-carti/
>
Alătură-te !!! => www.meritocratia.ro
>
=>ATENȚIE!!! NU UITA !!! =>Cînd injustiția devine LEGE, Rezistența devine DATORIE și OBLIGAȚIE PATRIOTICĂ.Tăcerea este un consimțămînt->Nu mai fi tăcut, ROMÂNIA este ȚARA ta, ia-o înapoi! Aici la Km. 0(ZERO), este ZONĂ LIBERĂ, interzisă CIOCOILOR TRĂDĂTORI de țară, CRIMINALI și UZURPATORI ai puterii politice și economice de după '89.