KoiBook

Welkom op koibook!
Stel je gerust even voor en vertel over JOUW hobby :D
Hier onder het regelement. Lees het even goed door, zo voorkom je misstanden:

Koibook is een Facebookgroep speciaal in het leven geroepen voor mensen met voorliefde voor Japanse koi of die willen beginnen aan deze geweldige hobby.
Dit opgestelde reglement is op iedereen van toepassing en wordt dan ook als zodanig
gebruikt tegen misbruik van deze groep.
Om te beginnen willen wij één duidelijk stelregel neerzetten en dat is, met respect en waarde omgaan met elkaars vragen en/of meningen.
Ten tweede, vragen aangaande een medische (spoed)situatie van uw koi, bijv. diagnosticeren vanaf een foto of een behandeling inzetten, is altijd lastig. Gezien iedereen hierin wel een mening heeft is de meerwaarde hiervan, t.o.v. het snel willen handelen en het inschakelen van een koidokter, je koidealer of KVA, in eerste instantie niet afdoende, en kan de situatie alleen maar verslechteren.
Onderstaande link staan meeste koidoktoren en KVA-ers op:
http://www.nvn-koi.nl/interactive/InteractieveKoiKaart/index.html?map=gezondheid

Regelement Koibook 2014

1.Het is niet toegestaan om vijver gerelateerde spullen en/of vissen te koop aan te bieden, op koibook. Ook zullen marktplaats verwijzingen en andere commerciële uitingen direct worden verwijderd, zonder commentaar en/of vooraankondiging. Herhaaldelijke overtredingen resulteren in het definitief en permanent verwijderen van Koibook.

2. Opendeurdagen en/of evenementen mogen, na overleg met de beheerders, geplaats worden, mits deze buiten de reguliere openingstijden zijn.

3. Het is mogelijk om in overleg met de beheerders een speciale actie te plaatsen, on aangekondigde acties zullen meteen worden verwijderd en herhaaldelijke overtredingen resulteren in het definitief en permanent verwijderen van Koibook.

4. Respectloze gedrag wordt niet getolereerd en resulteer in het definitief en permanent verwijderen van Koibook.

5. Zonder opgaven van reden kunnen en zullen wij zaken en/of post verwijderen van Koibook. Zijn hier vragen over dan kun je contact opnemen met één van de beheerders.

6. Bij alle zaken waarin het regelement niet voorziet bepalen in eerste instantie de beheerders hoe hier mee om te gaan.

Alle beheerders van ons geliefde Koibook wensen jullie veel koiplezier

Beheerders:

Erik Snoek
Loes Snoek
Gerard Leerentveld
Frank Oosthoek
Mark Willemsen
Stefan Stegeman
Bianca Roseboom