Kuala Perlis

Group Kuala Perlis ni adalah tempat utk org2 kola perlis kita berkongsi berita terkini/terlapuk, pengalaman, pengetahuan, gambar2, komen2 dan apa sahaja yang berkaitan dgn Kuala Perlis. Peraturan2 yg tertera dibawah ini adalah utk kita patuhi dgn harapan kita mendapat manfaat sepenuhnya utk keselesaan dalam kita semua berkongsi maklumat.

Peraturan 1: Berkelakuan mesra dan sopan
Politik adalah dibenarkan tetapi tidak boleh menimbulkan apa-apa yang mengganggu, mengancam, berperkataan kesat, lucah, atau menimbulkan kemarahan /mengapi2 orang. Mesra, membantu, dan menyokong yang benar bukan sebaliknya.

Peraturan 2: Yang berkaitan
Dlm topik atau tidak? Terpulang kepada anda!
Group ini disediakan untuk membolehkan ahli-ahli untuk membantu antara satu sama lain dengan berkongsi berita mereka, pengalaman dan pengetahuan untuk manfaat bersama. Jgn menyalahgunakan group kita atau post dengan cara yang tidak berkaitan dengan Kuala Perlis.

Peraturan 3: Undang-undang
Jangan hantar apa-apa yang menyalahi undang-undang, memfitnah, atau yang melanggar hak sesiapa pun. Tidak menjalankan apa-apa aktiviti yang mungkin menyalahi undang-undang, atau berbahaya dalam apa jua cara, kepada orang ramai, untuk perisian atau perkakasan, seperti hacking, banjir skrip, virus atau kuda Trojan. (hahhahaha... kuda trojan terus)

Peraturan 4: Tiada Spam
Sila jangan gunakan group dalam apa-apa cara untuk mempromosikan perkhidmatan pihak ketiga, produk, laman web, atau organisasi mana2 yg tak berkenaan dengan Kuala Perlis. Admin group berhak memadam.

Peraturan 5: Penguatkuasaan
Penyertaan anda di dalam group adalah tertakluk kepada pengubahsuaian, pembatalan, had akses atau larangan, dari admin, mengikut budi bicara mereka, tanpa notis atau rayuan.