Kjøp/salg/gis bort - Aurskog-Høland/Sørum

Dette er en side som er laget for kjøp og salg, for privatpersoner.
Vi ønsker at alle over hele distriktet bidrar til ett godt miljø her inne :)

Regler:

1. I utgangspunktet kan det annonseres for alt her, bortsett fra alkohol, tobakk og snus kjøpt i utlandet (inkludert e-sigaretter), våpen og tyvegods.

2. Har man flere ting å selge, så skal man lage et album for å få dette inn i èn annonse.

3. Dyttingen på gruppen er begrenset til ett dytt per døgn, og kun 3 annonser (maks!) skal dyttes. (Et album telles som en annonse, eller ett bilde).

4. Bruk søkefunksjonen oppe i høyre hjørnet for å søke opp gamle annonser, heller enn å lage like annonser. Lager man flere annonser for samme gjenstand, kan man forvente at samtlige blir slettet.

5. Annonsen skal være såpass tydelig at det er lett å forstå hva en selger. Minstepris og sted for hvor varen befinner seg skal oppgis.

6. Det er ikke lov å linke til andre grupper og sider her på facebook, og ikke til firmasider. Det er ikke lov å reklamere for firmaer eller bedrifter. Dette gjelder også for enkeltmannsforetak.Sider som Finn.no, Autodb er lov.

7: Når en annonse ikke lenger er aktuell, skal denne slettes!

8. Man har ikke lov til å kuppe, eller ødelegge andres annonser. Dette gjelder kommentarer på hva varen er verdt eller andre ting. Har du ikke noe fornuftig å si - ikke si det.

9. Dersom prisen er «høystbydende over» skal det oppgis når budrunden slutter etter at første budet er lagt inn. Det aksepteres ikke at bud gis på pm eller sms. Alle bud skal vises her på gruppa, bud fra andre grupper MÅ dokumenteres her. (F.eks: Bud fra Ola Nordmann på 500 kr på "Kjøp og Salg")

10. Blokkerer man Admin, så vil det umiddelbart føre til permanent utestengelse av gruppa!

11. Salg og omplassering av dyr skal kun skje hvis disse reglene følges; Kattunger skal ikke gis bort eller selges før fylte 12-14 uker. Valper skal ikke gis bort før fylte 8 uker!Admin har rett til å slette innlegg som er upassende, og utestenge medlemmer ved regelbrudd, også uten forvarsel.

Lykke til med salget!