Sluten loppis Kungsbacka kommun

Välkommen att sälja!
På denna sidan föregår vi med gott exempel och har själva det största ansvaret över våra annonser. Då vi alla är vuxna människor uppför vi oss också därefter och undviker givetvis "sandlådenivå".. Vi säljer lite vad vi vill, med undantag från djur. Alltså är det även tillåtet att sälja sina egentillverkade föremål!

Dem regler som finns och som självklart också följs är:
- Alla annonser man lägger upp skall ha ett angett PRIS, alternativt önskad budgivning med ett startbud och en sluttid TYDLIGT anges i beskrivningen. Om man har med ett direktpris och detta erbjuds avslutas budgivningen automatiskt. Man kan alltså INTE fortsätta budgivningen efter det att det önskade direktpriset är lagt. Vid budgivning skall ALLA bud läggas ÖPPET i LOGGEN, nyhetsfältet alltså INTE i pm. Detta för att undvika onödiga missförstånd och sura miner. Annonsen skall också innehålla STORLEK alternativt MÅTT.
-vid intresse av en annons så ska detta framgå i kommentars fältet. Detta för att det inte ska bli missförstånd om vem som var först. ( skriv ex. köper, skickat PM, intresserad) och ta sedan kontakt via PM.
- Man SJÄLV raderar sin annons när varan är såld (admin gör en rensning varje månad då ALLA annonser som legat ute i EN månad tas bort)
- Man INTE spammar, utan istället väljer att skicka PM vid eventuella frågor
- Man INTE lämnar ut sin adress eller telefonnummer på loggen, nyhetsfältet!!
- Vid "puffning" av försäljningsannons gäller ENDAST prissänkning. Minsta accepterad sänkning är 10:-
- Vid annonsering av möbler eller dylikt skall SAMTLIGA MÅTT framgå.
- MAX 1 bild per "vara". Önskas fler bilder så ska detta ske via PM!
- den dom visar sitt intresse och vill köpa via kommentar först är också den som är först i kön! Sedan tar man i turordning om ett köp inte skulle bli av!

LÄGGER DU UPP FLERA BILDER I SAMMA ANNONS SÅ KOMMENTERA MED INFORMATION UNDER VARJE BILD!! Detta för att informationen försvinner på själva bilden och tappar bort resterande info så fort någon kommenterar på en bild. Bilder utan information raderas!

För att en annons skall vara godkänd skall den alltså innehålla PRIS och STORLEK, alternativt MÅTT.

Sökes annonser får lov att puffas Max 2 gånger i veckan!

Har du en egen hemsida där du utför tjänster eller säljer egentillverkade saker så går det även bra att göra reklam för det på denna sidan! Är det något vi tycker verkar opassande så informeras du om detta och inlägget raderas sedan. Det är exempel INTE okej att göra reklam för lånelöften..

Alla annonser ligger upp Max 1 månad sedan raderas dom av oss admins!
Din annons raderas även om den saknar information eller att du lagt in en annons som du redan tidigare har liggande.

Lycka till med försäljningen! Kontakta oss gärna om du har frågor, får problem eller behöver någon hjälp!

Gruppen är under uppbyggnad så håll tillgodo! :)

Vänliga hälsningar
Admin Sandra Lingerot