Inicijativa za legalizaciju Marihuane u Srbiji

Dobrodošli u grupu „Inicijativa za legalizaciju medicinske Marihuane u Srbiji“.

Članovi grupe aktivno se zalažu za donošenje novog Zakona o regulisanju upotrebe marihuane u medicinske svrhe, promenu važećeg Krivičnog Zakonika, kao i usklađivanje ostalih Zakona koji se tiču ove oblasti, na osnovu novih zvanično priznatih medicinskih i naučnih istraživanja, studija i dokaza relevantnih zdravstvenih istraživačkih centara i institucija o lekovitim svojstvima marihuane poslednjih godina u svetu i primene novih metoda lečenja i novih lekova na bazi kanabinoida dobijenih iz marihuane, a u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, član 23. Informisanje građana o koristima marihuane, kako za upotrebu u medicinske svrhe za dobijanje raznih medicinskih preparata, tako i za dobijanje bio-dizela, plastike, papira, odeće, hrane…

NAPOMENA: Budite svesni da ova grupa ne služi za nabavku i/ili ponudu/potražnju ilegalnih proizvoda i ne podržava nikakve ilegalne delatnosti. Marihuana u Srbiji nije još uvek legalizovana dok je sloboda govora i mišljenja Ustavom zagarantovano pravo, zato znajte da je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što nije u skladu sa važećim Zakonskim propisima u Srbiji. Svaka objava, slika ili komentar, koji na bilo koji način navodi druge na uživanje "opojne droge", biće obrisana iz razloga jer se time čini Krivično delo protiv zdravlja ljudi. Informacije o ulju od marihuane potražite sami, jer ih u ovoj grupi nećete dobiti! Vaše privatne fotografije i ostale sadržaje delite na Vašim ličnim profilima!

Grupa podržava zdravu komunikaciju, argumentovanu raspravu i civilizovano ponašanje, slobodu izražavanja i govora, uvažavanje razlika i razvijanje duha tolerancije tokom različitih objava i komentara u grupi.
Zabranjuje se svaka vrsta diskriminacije zasnovana na nacionalnom, etničkom, verskom, političkom osnovu, jeziku, državljanstvu, polu, rasi, seksualnoj orijentaciji, starosnoj dobi, kao i drugim stvarnim, odnosno pretpostavljenim ličnim svojstvima! Svaki vid diskriminacije predstavlja osnov za izbacivanje iz grupe!

Članovi grupe ne smeju biti maloletna lica!

Administratori grupe zadržavaju pravo da uklone članove grupe, objave i komentare, koji su neprikladni, kao i sve što se ne odnosi na teme obuhvaćene ovom grupom, odnosno:

1. Uznemiravajuće, preteće, nasilne, uvredljive komentare i objave.
2. "Trolovanje", ili postovanje namerno ometajućih izjava s namerom da se poremeti diskusija.
3. Linkove, objave ili komentare koji sadrže seksualno eksplicitan sadržaj.
4. Spam, phishing linkove, ili linkove/fajlove koji sadrže viruse.
5. Komercijalne reklame.

Sve primedbe i sugestije možete uputiti administratorima grupe.

Posetite i naše facebook stranice!

https://www.facebook.com/LegalizacijaMedicinskeMarihuaneSrbija
https://www.facebook.com/LegalizacijaKanabisaSrbija