Plesni studio LAI*DANCE STUDIO - Izola

Studio za sodobni ples, ustvarjalne plesne delavnice, balet, plesne projekte združuje ljubitelje na področju tovrstne umetnosti.

Plesni studio Lai želi biti prostor v katerem boste lahko začeli ali v njem nadaljevali rast na področju plesa, dobrega počutja, kreativnosti, umetnosti. Lahkotno in sproščeno, vendar temeljito in redno delo korak za korakom, so temelj naših prizadevanj, pri tem, ko že več kot tri desetletja ustvarjamo in vzgajamo mlade plesalke in plesalce.
Metoda dela temelji na osvajanju znanj sodobni plesnih tehnik in baleta, spodbujanju ustvarjalnosti, pridobivanju izkušenj odrskega nastopanja.
Pedagogi , ki občasno popestrijo naše delo so le najboljše usposobljeni in pripravljeni plesalci, koreografi, ali študentje plesnih umetnosti, sicer pa je mentor in koreograf, ter koordinator vseh programov, plesni pedagog Lilijana Ujčič. Za svoje delo je prejela že številne nagrade, priznanja in pohvale v lokalnem, državnem in mednarodnem prostoru.
Novo bo v Plesnem studiu Lai odslej to, da bomo s pomočjo plesnih elementov za dobro počutje sprostitev, ter prijetno druženje, skušali poskrbeti v PROGRAMU ZA ODRASLE.
Prostori Kulturnega doma v Izoli, so dom našega ustvarjanja.