Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS)

REGULI DE POSTARE PE GRUP

Orice informatii legate de viata de student, de societatea civila, de politica romaneasca sau internationala sunt binevenite pe acest grup. Singura conditie e ca acestea trebuie sa fie insotite intotdeauna de o mentiune legata de motivul pentru care membrii LSRS ar fi interesati de informatia pe care o postati.

Daca aceasta conditie nu este indeplinita, postul va fi sters de pe grup, iar user-ul indepartat de pe grup. La a doua abatere de acest tip, user-ul va primi ban.


"Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Join la http://www.lsrs.ro/register.php!"