PARFEMI PARFEMIĆI

Parfemi nisu samo privilegija imučnih. Kresanjem suvišnih troškova ( vrtoglave cijene reklamiranja i luksuznih bočica, kao i skupih parfumerija) svijetski poznati luksuzni parfemi danas su dostupni svakome, a bočice prate formu jednostavnih linija, ali zaista raskošne u svoj svojoj jednostavnosti. Nesvakidašnje, izuzetne i velom tajni obavijene kompozicije ženske linije parfema s 20 % esencije ( 30 % hot kolekcija) i kompozicije muške linije parfema s 16% ( hot kolekcija 24%) esencije, čine raznovrsnu grupu u kojoj će svaka žena i muškarac pronaći nešto za sebe.

Fm Group firma je koja je jedina u svijetu dobila pravo distribucije poznatih mirisa na ovaj način! Esencija i proizvodna tehnologija su original!

Fm Group je firma koja je sklopila ugovor s njemačkom tvrtkom DROM Fragrances International koja je u ovoj branši največi svijetski proizvođač koncentrata najpoznatijih mirisa !

NADAMO SE DA ĆETE SE ODLUČITI ZA SURADNJU S NAMA. Zauzvrat Vašem povjerenju mi garantiramo profesionalnost, točnost i vrhunsku kvalitetu ponuđenih proizvoda.