molukse recepten

Informatie en Huisregels en recepten bestanden

Deze groep is speciaal voor mensen die houden van eten in het algemeen en in het bijzonder de Indonesische / Molukse keuken.
Het zou leuk zijn om zoveel gerechten en recepten te zien op deze pagina en van elkaar te kunnen leren.

Grup ini untuk mereka yang paling suka makanan maluku. Mereka bisa tukar menukar resep2. dan bicara mengenai makanan maluku.


Grt, Selamat Makan, Eet Smakelijk

Marcel Manuhutu


Huisregels:

Onderwerpen die niet over Indonesisch/ Moluks eten gaan worden zonder bericht verwijderd. (Goede Morgen wensen mag uiteraard wel)

Discussies worden verwijderd. ( Wanneer je ergens er niet mee eens bent schrijf mij dan een privé bericht)

Gaarne alleen delen van Indonesische/ Molukse recepten- foto's.

Plaats je Molukse recepten in het Indonesisch of een andere taal,, gaarne zelf vertalen en of uitleg geven wanneer iemand er om vraagt. We houden hier rekening mee dat zelfs de vierde generatie Molukkers geen Indonesisch kunnen lezen en begrijpen laat staan onze medelukkers.

Muziek: alleen Molukse liedjes die over eten gaan.

Gaarne recepten posten via bestanden/ documenten, dit is makkelijk voor degene die het willen printen.
(documenten maken,maak je door op bestanden te klikken boven in, daarna klik op document maken. titel invullen, recept schrijven en klaar.

Wanneer jullie een lid zien die berichten posten die niet over eten gaan. meld dat eerst bij mij. Als ik niet zo snel reageer, negeer het bericht.

P.s Huisregels zijn er om aan te houden neemt niet weg dat er in de loop van de reacties van een onderwerp het uitloopt naar een recept uit Timboektoe of dat het onderwerp plotseling een andere positieve wending krijgt. We zijn volwassen genoeg om die grens te kunnen bepalen en het netjes af te kunnen sluiten.

Wanneer je ergens niet mee eens bent of ontevreden, schrijf mij aan en ga geen openlijke discussies aan.

De huisregels worden naar situatie aangepast.


Informatie:

De groep gaat als een trein, het aantal berichten vliegen om je oren. Wanneer je geen meldingen wilt ontvangen ga je bovenin naar MELDINGEN en zet het UIT.

Voor het zoeken van bestanden en recepten kunnen jullie naar bestanden gaan (bovenin), druk dan op ctrl f en toetst rechtboven het woord in, recept wat je zoekt. Wanneer het recept aanwezig is zul je het woord geel zien oplichten. Ga daar op staan met je muis en klik op enter.
bekijk ook http://maluku-moluccas-molukken.site-nl.nl/