MX3 Team Selangor, N.S

MX3, adalah sebuah platform seperti PLAY STORE di Google, Apps Store di Apple. Berbeza di Play Store, anda hanya dibenarkan menyumbang IDEA dan mereka menjual idea anda melalui konsensi pembahagian profit yang telah ditetapkan oleh google sendiri. Trafik penjualan adalah amat amat amat tinggi, dilihat oleh lebih trillion netizen. Apps serendah USD0.99 boleh dijual sehingga 300k netizen dalam masa lima minit. Bayangkan keuntungan dan penjualan melalui teknology di alaf baru. Urusniaga sebegini tidak dapat dijalankan oleh "human being"
MX3, adalah sebuah konglomerat yang sama seperti PlayStore, memberi satu peluang menjana keuntungan TERPANTAS di Dunia. Berpengkalan di negara yang sememangnya tidak disukai oleh AMERICA, atau tidak boleh ditembusi oleh United State iaitu RUSSIA. Mereka mempunyai programer yang bertaraf 7 bintang merangka dan memberi saingan yang hebat kepada US sendiri. Dengan memberi satu kaedah penjanaan wang yang boleh diuruskan secara unik ini, secara tidak langsung mereka akan menguasai pasaran dunia. Dan program penjanaan ini akan datang ke MALAYSIA, COMBODIA, THAILAND dan semua negara-negara ASEAN secara serentak pada DISEMBER, 2014.
Di Malaysia, Master Trader dilantik, bagi mengurus segala pendaftaran dan lain-lain urusan untuk menyertai MX3. Di peringkat pertama, pendaftaran ahli, hiraki ,bonus, penghantaran USD ke bank boeh di monitor melalui website RASMI syarikat yang akan dibentangkan seawal Disember ini. Dan anda telahpun mendaftar.
Ahli juga boleh download sebuah apps yang dicipta khas untuk kemudahan members di mana apps tersebut dapat menunjuk satu indicator wang anda dijana setiap sejam sekali.
Dan Apps tersebut juga merupakan salah satu tool atau kemudahan kepada ahli, selain ianya sebuah produk MX3 sendiri.
Dapatkan risalah PENCERAHAN dari mereka yang telah membawa anda ke sini.