NEI til halalslakt i Norge, samt import av halalkjøtt

Halaslakt/kosher er en grusom slaktemetode.
Verre er det at gjennom tilpasning av lovverket foretas slik slakting i Norge, men da med såkalt "bedøvelse".
Dette for å tilfredsstille det store antallet muslimer som bor her nå. Men mange av dem godtar ikke den "norske" metoden, og smugler slikt kjøtt eller kjøper dyr direkte av bøndene. Disse dyrene slakter de så selv.
Dette skjer da ved at dyret blir bundet eller holdt fast, og at strupen på dyret blir kuttet helt inn til nakken.
Man kan vel vanskelig tenke seg de smertene og den skrekken som dyret føler inntil blodet er rent av, og døden inntreffer.
Og dette skjer her i landet til tross for at deres skrifter uttrykkelig sier at de kan spise kjøttet fra dyr som er slaktet slik vi har gjort i Norge inntil nylig.
Slakting uten svimeslåing, kalt "bedøvelse", er ikke tillatt i Norge, men sterke krefter og grupper kjemper for legalisering av dette. Vi vil derfor kreve FORBUD MOT ALL HALALSLAKTING i Norge.
Bli med og kjemp for disse dyrenes rett til en verdig død!
Da det ikke lønner seg nok å slakte og produsere slikt kjøtt kun for de som krever dette, blir det slaktet og produsert mye som blir solgt umerket til oss vanlige forbrukere. Dette vil vi IKKE støtte!
Dette vil vi kreve tar slutt, ALT kjøtt og produkter fra halalslaktede dyr MÅ merkes! Dette må også gjelde alle serveringssteder; restauranter, kebabsjapper m.m.
Les mer om saken og gruppens formål i et dokument kalt "Sak, formål og regler" som du finner under "filer" øverst på siden.

Hvis du er enig i dette er du velkommen i denne gruppen, uansett politisk eller religiøs holdning du måtte ha, men gruppen skal ikke brukes til noen form for misjonering.
Motarbeidelse av vårt formål i gruppen er ikke tillatt på denne siden.
Heller ikke er det tillatt med ufinheter mot andre medlemmer, sjikane og lignende.
Ved upassende oppførsel eller språkbruk vil det bli gitt en advarsel, hvis ikke denne blir etterkommet vil vedkommende bli utestengt.
Sletting av upassende innlegg må påregnes, men vi skal forsøke å være litt romslige.
Denne "romsligheteten" innkluderer ikke reklame og "spam", de som legger ut slikt må regne med å bli kastet ut straks det blir oppdaget. Denne gruppen har kun et formål: Å arbeide for å få innført forbud mot halalslakting, og innførsel av kjøtt fra dyr som er blitt drept på bestialsk vis. Dette innkluderer kosher.


Om noen føler at et innlegg er upassende bes de om å ta kontakt med en administrator.