Noul Pamant

Bine ati venit !

Se aproba doar postarile ce au legatura cu tema grupului !

Comentariile succesive la o postare de la acelasi membru si fara legatura directa cu postarea sunt considerate spam si vor fi sterse !

Ideile noi si originale care pot contribuii la conceptul viitoarei lumii sunt tipul de postari ce dorim sa domine cronologia grupului.

Un grup in afara politicului, reclamelor de vanzare cumparare, si chiar a cotidianului.

Postarile care dubleaza (repeta) postari aflate deja in cronologia grupului se accepta decat daca sunt la interval destul de mare in timp, postarile strict patriotice sunt redirectionate pe alte pagini sau limitat afisate cele cu impact global.

Prabusirea lumii vechi, inseamna nasterea LUMII NOI.
Cu totii simtim faptul ca actuala "ordine" sociala e aproape de colaps. Nimic nu mai functioneaza in actuala Lume, totul e cu susul in jos, au fost inversate valorile, e un haos total.
Exista doua moduri principale de schimbare:
• demolarea si constructia de la zero
sau
• renovarea.

Orice renovare, oricat de reusita are totusi limite datorate conceptului initial, deci chiar si o renovare reusita, tot o peticeala este. In acest caz avem prima varianta , demolarea lumii vechi si reconstructia pe alte baze, principii, concepte, a LUMII NOI.
Si in acest caz avem doua solutii de baza :
• demolarea controlata
sau
• demolarea haotica, intamplatoare si inopinata.
Lumea de azi face pasi repezi catre o demolare (probusire) necontrolata, cu multe victime.

Putem gandii impreuna o demolare controlata a vechii lumi, astfel incat sa evitam victime inutile si sa incepem simultan constructia LUMII NOI.

Asteptam in grupul nostru orice persoana care doreste sa-si aduca aportul la '"demolarea controlata " a vechii lumi si la nasterea Noii Lumi. Orice idee vizionara, ce poate ajuta la constructia noii lumi, pe toate planurile si in toate domeniile, este bine primita.
In centrul acestui proiect se afla respectul fata de CREATIE.
Deci, Noul Pamant, trebuie sa reprezinte, " Raiul pe Pamant ".

O lume a abundentei, a realei prietenii, a adevaratelor valori, fara politic, fara constringeri si foarte important o lume fara bani.