Agencija za Nekretnine Novi Dom

Agencija za nekretnine sa je agencija sa najvećom teritorialnom zastuplenošću na području BiH i RH, naša pokrivenost je naj prisutnija na području Unsko Sanskog kantona, Srednje Bosanskog Kantona Tuzlanskog Kantona, Sarajevskog Kantona te Banjalučke regije ali također smo prisutni u Brčko Distriktu i Regiji Bijeljina. Agencija Novi dom vam omogucava da na najlaksi i najbrzi nacin prodate, kupite ili iznajmite Vasu nekretninu.
Pored toga nudimo Vam usluge: slikanja, oglasavanja i promocije, procjene vrijednosti, procjene energetske isplativosti, osiguranja, pomoci pri finansiranju, pravnog i finacijskog savjetovanja, te usluge renoviranja i izgradnje nekretnina.
Zasto da povjerite Vasu nekretninu upravo nama?...Zato sto pristupamo poslu profesionalno i na brz i efikasan nacin zavrsavamo posao. Prakticno ne morate da razmisljate i brinete kako i kome prodati svoju nekretninu. Dovoljno je samo da sa nama potpisete ugovor o zastupanju a mi rjesavamo ostali dio posla.
Naglasavamo da smo mi prva Agencija koja je specijalizirana za posredovanje u prometu i promociji nekretnina na podrucju Unsko-Sanskog Kantona, kao i cijele Bosne i Hercegovine i trudimo se da nasi klijenti budu zadovoljni nasim radom. Zelimo da damo jednak nivo usluga svim klijentima kao sto ih imaju u EU.
Kontaktirajte nas na neki od nasih brojeva telefona: +387 66 88 53 99 ili +387 62 70 84 27, te na mail adresi: [email protected] a sve dodatne informacije i ponude mozete naci na www.novidom.ba