Ockupationen av akutvårdsavdelningen i Dorotea

DOROTEAUPPRORET!
Tel: 073-074 02 81.
www.sjukvardforalla.se

Allmänna frågor och kontakter
info@sjukvardforalla.se
dorotealistor@sjukvardforalla.se
--------------------------------------------------
OCKUPATIONEN Dorotea Sjukstuga

Webshop: http://669286.spreadshirt.se/
Namninsamling:http://namninsamling.se/
/index.php?sida=2&nid=6292
För de som vill bidra ekonomiskt till vår kamp har vi nu ett
bankkonto.Handelsbanken med nummer 6256-641 723 598

Twitter: https://twitter.com/#!/Doroteaupproret

Skicka in bilder av hög kvalitet till doroteaupproret@yahoo.se

Bilder till media: http://www.flickr.com/photos/doroteaupproret

Här finns ett diskussionforum: http://www.borgabo.se/ gå in under forum
Landstinget vill stänga akutvårdsplatserna vid Dorotea sjukstuga. Detta innebär att vi står utan sjukvård i kommunen vardagar efter 17.00 och hela helgerna.
Vi protesterar genom att ockupera sjukstugan för att få till stånd en kommunikation med berörda beslutsfattare. Stöd oss i vår kamp, nästan gång kan det vara du som behöver vård, eller ditt Landsting som vill lägga ner. Vi tackar för allt stöd vi får av er!

-tvärpolitisk fråga som vi diskuterar, ställer frågor kring och informerar på ett sakligt och informativt sätt utan att blanda in partipolitiska program, det finns andra forum för dem som vill diskutera det. Information och diskussioner hur man ska kunna lösa akutvårdsfrågan politiskt är en stor av diskussione förusett att man respekterar föregående.
-påhopp, förtal, ryktesspridning och hörsägen undanbedes.
-respekteras inte ovanstående, trots tillsägelser KAN en tråd tas bort, men det är sista vägen, om inte trådstartaren själv önskat detta.
-detta är ockupationsgruppens forum på webben och vi jobbar för få akutvårdsavdelningen tillbaka till sjukan under tiden frågan utreds och förhandlas för att få en långsiktig och hållbar lösning. Ambulansen åter till Åsele.
-gruppen förmedlar i stort och smått vad som händer både ute på webben, i såväl som vad som händer här på ockpationsplatsen, för dem som inte har möjlighet att närvara. Vi informerar och delar länkar etc och den som hittar relaterade artikar, bloggar etc är välkommen att länka smile emoticon