Oglasna ploča Vukovarsko-srijemske županije

OPĆI UVJETI I ODREDBE!

1. Svim korisnicima sa lažnim imenom i prezimenom (procijenjeno od naše strane) bit će onemugćen pristup grupi, također predlažemo postojećim korisnicima da ako žele koristiti besplatno usluge ove grupe prebace svoje profile u valjane. Također korisnici koji su tek ili upravo pristupili Facebooku bit će trenutno onemogućen pristup (korisnici koji imaju Facebook profil manje od 5 dana).

2. Zabranjeno je reklamirati Facebook stranice, grupe, web stranice, Udruge, tvrtke, poslove i slično bez prethodne dozvole administratora grupe, sve nepoštivanje dovest će do uklanjanja oglasa i izbacivanjem člana bez mogućnosti povrtaka.

3. Podizanje oglasa je dozvoljeno samo unutar razmaka od 12 sata nakon zadnjeg komentara. Svi oglasi koji se ne drže pravila bit će uklonjeni, a nakon ponavljanja, navedeni korisnici i vlasnici oglasa bit će također trajno onemogućen pristup grupi bez mogućnosti povratka.

4. Dozvoljeno je maksimalno 3 oglasa po korisniku, te se preporuča da se više oglasa grupira u jedan POST (OBJAVU).

5. Preporučamo da tijek rasprave oko oglasa se vodi putem INBOX (PORUKA) te se izbjegava korištenje komentara, kako bi se izbjeglo nepotrebno podizanje oglasa, te bi svi imali jednake šanse za kupovinu/prodaju.

*U slučaju da primjetite prije nas oglas koji nije po Općim uvjetima i odredbama grupe isti možete prijaviti tako da strelicu sa desne strane pri vrhu oglasa odaberete REPORT (PRIJAVA) te će isti nakon pregleda biti uklonjen.

*Svi korisnici koji se ne budu pridržavali navedenog bit će trenutno ili trajno uklonjeni iz grupe bez mogućnosti povratka.

*Za sve upite i komentare pošaljite nam poruku u INBOX (slanje poruka trenutno nije dostupno i bit će kroz 72 sata) ili nas kontaktirajte na mail: [email protected] te ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.