ОХРИД, ОХРИД УБАВ МИЛ

Добре дојдовте во новоформираната група. Ова е ФБ група на Охриѓани но и на сите влјубеници во Охрид. Можете да објавувате се за нашиот прекрасен бисер, до коментирате, без навреди и политика, да поставувате фотографии и други занимливи содржини. Повелете. Групава е за сите!