VECHIUL GALAŢI ÎN IMAGINI

Regulamentul complet: https://www.facebook.com/notes/vechiul-galaţi-în-imagini/regulamentul-grupului-vechiul-galati-in-imagini/779319002083706

"Vechiul Galati in imagini" este grupul expozitional digital permanent al Asociatiei pentru Renasterea Galatiului, in care gasiti o colectie impresionanta de imagini si documente ce prezinta Galatiul, asa cum era odinioara.

REGULAMENTUL GRUPULUI:
In cadrul acestui grup sunt permise comentarii DOAR care privesc VECHIUL Galati. Orice alte comentarii, documente sau imagini ce nu fac parte din specificul grupului vor fi sterse automat de catre unul dintre administratori. Persoanele care incalca repetat regulamentul grupului nostru vor fi banate permanent. Membrii care preiau imagini de pe grupul Vechiul Galati in imagini sunt rugati sa mentioneze sursa si link-ul de trimitere catre grup. De asemenea, orice sugestie, nemultumire sau orice alte probleme legate de administrarea acestui grup se vor adresa DOAR prin mesaje private catre acestia (Adrian Zainescu, Emil Popa, Niki Tanu, Luta Mihai Bogdan).
Trimiterile catre alte site-uri care nu fac parte din specificul acestui grup sau care au preluat imagini din grupul Vechiul Galati in imagini, fara mentionarea sursei, vor fi sterse automat de catre administratori.
Grupul Vechiul Galati in imagini este un grup romanesc, de aceea comentariile se vor scrie exclusiv in limba romana.