Omlidstranda camping.

Dette er en åpen gruppe for alle som er gjester ved Omlidstranda... camping. Gruppen er fri og uavhengig fra driverne og her kan gjestene kommunisere med hverandre og komme med kommentarer om plassen.

Regler for gruppa:
*Innleggene i denne gruppa skal være relatert til Omlidstranda camping, lokalområdet rundt, eller til campinglivet generelt.

*"Vårrengjøring": gå gjennom det du har publisert for å se om det er bilder og annet som bør fjernes.

*Publisering av bilder hvor hovedfokus er én eller flere bestemte personer som direkte eller indirekte kan identifiseres krever samtykke.
Unntak: bilder hvor selve situasjonen eller aktiviteten er hovedfokus og ikke hvem som er med på bildet, eksempelvis fra en konsert eller en turistattraksjon, de er harmløse og ikke kan føles krenkende for de som er avbildet. Som hovedregel bør man be om samtykke fra de avbildede så langt det lar seg gjøre siden uønsket publisering kan føre til erstatningsansvar og straffansvar.

*Hvis de som er avbildet er under 15 år, må også de foresatte samtykke til publiseringen. Barn har også rett til personvern og privatliv og skal bli spurt om det er greit at bildet publiseres. Bilder tatt av barn i bevegelse eller på avstand og i lav oppløsning er mindre interessante til annen bruk (misbruk). Ikke identifiser barn ved navn eller tagging.

*Kjøp og salg av brukte gjenstander man har stående på Omlid slik som fortelt, tråsykkel, gummibåt osv. er tillatt.

*Gruppa skal ikke brukes til markedsføring av produkter man er forselger av. Slike innlegg vil bli slettet.

*Innlegg som kan oppfattes som upassende, ufine eller støtende vil bli slettet.

*Administrator kan utestenge medlemmer som publiserer upassende, ufine eller støtende innlegg.

Alt som publiseres på gruppa " Omlidstranda camping." gjøres på eget ansvar. Gruppen "Omlidstranda camping." og dens administratorer fraskriver seg alt ansvar for medlemmers innlegg og kommentarer på gruppa.