Pagina Romanilor din Austria

Pagina Românilor din Austria este o pagină creată pentru toți românii din Austria. Bine-veniți pe această pagină sunt toți cei care vorbesc limba română egal in ce colț al lumii s-ar afla.
De asemenea exista și;

www.paginaromanilor.at

La FISIERE gasiți; cursuri de germană,medici,translatori si multe alte postări care vin in ajutorul românilor din austria.
Deși nu suntem raspunzători pentru comportamentul fiecarui membru, ne rezervăm dreptul de a exclude din grup orice membru care incalcă regulamentul și vom acționa cu promptitudine in astfel de cazuri.


In acest GRUP sunt strict interzise:

- Postarea articolelor POLITICE...sunt permise doar acelea ce intereseaza direct pe noi cei din DIASPORA, sau anumite stiri de mare importanta...Breaking NEWS.

- Amenintarea sau insultarea oricarui membru.

- Utilizarea unui limbaj obscen.

- Orice tip de discriminare.

- Publicarea anunțurilor gen:TRANSPORT sau TAXI cu poze atasate.

-Promovarea de jocuri sau afaceri de tipul "Viva SMS" și altele de acest gen...

-Postarile repetate indiferent de natura lor.

- Blocarea administratorilor acestei pagini este strict interzisa.

Respectul si bunul simt, banuim ca sunt la ordinea zilei si la indemana oricui! Respectul celui de langa tine ,chiar si la distanta de un click sa fie litera de lege !Fara subiecte discriminatorii si fara provocari la ura, revolta si alte proteste!

Nu uitati :

"Pagina Romanilor din Austria" si "Romanii din Austria" va ofera informatii utile despre ceea ce doriti sa intreprindeti !

Cu stima si respect....
ADMIN

Imnul României;
http://www.youtube.com/watch?v=XSMUScVUhKk