Pandora Lovers Malaysia

Group ini adalah untuk peminat dan pengguna Authentic Pandora di Malaysia. Tujuan group ini adalah untuk members sharing info, minat dan apa saja berkaitan dengan Pandora Jewelry, sharing tentang jenama lain juga dibenarkan tetapi terhad kepada jewelry sahaja. Sesiapa yg berminat untuk join, seorg kawan anda yg ada dalam group perlu 'vouch' nama anda supaya kami boleh approve request untuk masuk ke group, ini untuk mengelakkan penipuan dan penjualan pandora tiruan dan sbgnya.

Members juga boleh menjual dan membeli koleksi peribadi Pandora. Diharap semua members boleh bekerjasama dan jujur antara satu sama lain sekiranya melakukan sebarang urusan jual beli.

**Group tak bertanggungjawab terhadap penipuan jika terdapat sebarang urusan jual beli antara members. Digalakkan untuk membuat urusan jual beli dalam bentuk COD(Cash on delivery) untuk mengelakkan penipuan, kesilapan,palsu dan sebagainya.

*Strictly NO Outside Adverts yang tak ada kena mengena dengan Pandora. Members who do so akan di remove immediately. And strictly for Authentic Pandora sahaja pls.

p/s: Tak pandai nak buat ayat proper, but please do ask me if any of you are confused.

Sincerely,
Nisa (Hanisah Noor)
Yana (Leanna Jas)
Sha (Sha Jaeson)