ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ-ΕΑΑΚ

http://paranomiaeaak.blogspot.com/

Ποιοί είμαστε :

Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ αποτελεί ένα ανεξάρτητο αριστερό σχήμα που παρεμβαίνει στη Νομική Κομοτηνής. Ανεξάρτητο από τους κομματικούς μηχανισμούς, το καθηγητικό κατεστημένο και την οικονομική χρηματοδότηση, καθώς προϋπόθεση της πολιτικής ανεξαρτησίας είναι και η οικονομική ανεξαρτησία.

Αριστερό γιατί βλέπει την πολιτική ως τη συλλογική έκφραση των αναγκών και δικαιωμάτων μας ως φοιτητές και αυριανοί εργαζόμενοι. Γιατί στην κατεύθυνση αυτή πρεσβεύει ένα μαχητικό συνδικαλισμό υπεράσπισης και διεύρυνσης τους.

Σχήμα γιατί δεν είναι κάτι στατικό αλλά η πολιτική του αντίληψη και η πολιτική του δράση διαμορφώνεται από το σύνολο αυτών που συμμετέχουν με αμεσοδημοκρατικό και αντιιεραρχικό τρόπο.

Ταυτόχρονα, αντιλαμβανόμενοι πως πολλοί μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ συνυπάρχει και συντονίζεται με τα ανεξάρτητα αριστερά σχήματα άλλων σχολών που όλα μαζί συγκροτούν την Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση. Για την ΕΑΑΚ δες: https://lh3.ggpht.com/-ZzLL-klZzFE/UjJQfuCslzI/AAAAAAAAAjE/Osp_6sVUxP0/s1600/antiodhgos+eaak+6-7.png