Parkumäen koulu, Haukipudas

SÄÄNTÖJÄ ILMAN POIKKEUKSIA:

Ryhmä toimii hyviä tapoja noudattaen. Valokuvia ei ole suositeltavaa jakaa ryhmän ulkopuolelle. Jos lataat kuvia
albumeihin, niin muista kysyä lupa kuvissa esiintyviltä ihmisiltä.

Lisää oma kuvasi "JOTTA MINUT TUNNISTAISIT"-albumiin. Lisää nimesi, mahdollinen tyttönimesi sekä vanhempiesi nimet. Ryhmässä on monta sukupolvea ja tunnistaminen helpottuu.

KUVIEN LISÄÄMINEN ALBUMEIHIN:

Jäsenet voivat lisätä kuvia, mielellään kuvatekstein, albumeihin.

Ohje kuvien lisäämiseen kansioihin: Kuvat> Avaa haluttu albumi> Lisää kuvia> Valitse tiedostostasi kuva kaksoisnapautuksella> Lisää kuvan alle haluttu kuvateksti> Julkaise kuvat

Jos haluat kieltää sellaisten kuvien julkaisemisen, joissa esiinnyt, niin ilmoita siitä ylläpitäjille.

JULKAISTAVIA KUVIA KOSKEVAT KIELLOT:

- Anu Kallio > TOIVO KOVALAINEN > saa esiintyä vain luokkakuvissa

JÄSENIEN LISÄÄMINEN RYHMÄÄN

Jokainen jäsen voi lisätä jäseniä, jotka ovat entisiä Parkumäen koulun oppilaita, hyväksyjänä ylläpitäjät, eli Teija Koskenranta ja Veikko Ojala.


KESÄKUU

Ryhmä perustettu kesäkuussa 2013. Suunnitelmissa vuonna 1954-1958 syntyneiden Parkumäen koulun oppilaiden tapaaminen elokuussa 2013, Sirpa Pietilän ja Teija Koskenrannan ideasta.

ELOKUU

Entisten oppilaiden tapaaminen toteutui 24.8.2013 iloisissa merkeissä. Kokoonnuimme ensin Parkumäen koululle, jonne saapui kunniavieraaksi opettajamme Aune Petäjä Marjaana tyttärensä avustamana. Tapaaminen oli ikimuistoinen, sillä Aune Petäjä täyttää tänä vuonna 102 vuotta. Jokainen kertoi lyhykäisen elämäntarinansa ja opettajamme muisti meistä jokaisen ;)

Päivä jatkui Koljun majalla. Tauno Ukkola avasi tapahtuman leppoisin sanoin ja Sirpa Pietilän johdolla pidimme hiljaisen hetken joukostamme poistuneiden koulukavereiden muistoksi. Hetki oli hyvin liikuttava ja tunnepitoinen.

Sen jälkeen porukka sai lihakeittoa syödäkseen ja päälle joimme kakkukahvit. Ilta kului kuin siivillä kuulumisia vaihtaen ja rattoisasti rupatellen. Kyllähän juttua riitti, sillä joidenkin kohdalla viimetapaamisesta oli kulunut pari-kolmekymmentä vuotta. Kauimpaa saapunut vieras oli Harri Aaltonen, sillä hän tuli Thaimaasta saakka.
Kaikki pitivät tapaamista onnistuneena ja olivat hyvin mielissään Seuraavaa tapaamista suunnittelimme 5 vuoden kuluttua ja toivomme sen tietysti toteutuvan.

25.8.2013

Laajennan Parkumäen koulu, Haukipudas-ryhmää. Siihen ovat tervetulleita kaikki entiset Parkumäen koulun oppilaat.

17.11.2013 Parkumäen koulu 90 vuotta - valokuvanäyttely