PESCARI

"Pescarul statea intins pe spate pe iarba moale privind spre multitudinea aceea de mici luminite in care parca te pierdeai pur si simplu. Atat de imens este universul, atat de mic si neinsemnat este omul. Un fior rece il trecu pe sira spinarii, un sentiment ciudat il cuprinse. I se parea ca se contopeste cu absolutul. Nu mai traise asa ceva pana acum..." Dinu Cirstean

PROMOVARE GRUPUL PESCARI:

Mesajele, in general de promovare businessuri sau pagini cat si alte linkuri NU se posteaza in interiorul dicutiilor/comentarii aleatoriu (se considera SPAM iar utilizatorii pot fi exclusi din grup), cu exceptia situatiilor in care se exemplifica ceva prin intermediul unui link. Aveti la dispozitie wall-ul grupului pentru orice promotie sau anunt, promovare de pagina, link, noutati etc. VA MULTUMIM !!!

Firmele/ lacurile/ magazine online etc sunt rugate sa se limiteze la maxim 3 anunturi publicitare/noutati/ promotii/ produse in magazine online... in cadrul wall-ului.

Pentru a nu da nastere la polemici absurde pro sau contra C&R va rugam sa va abtineti sa postati fotografii cu pesti in cada/chiuveta/peretele din dosul casei. Unii dintre noi sunt iubitori de pescuit si peste, de aceea pozele cu pesti in tigaie, saramuri etc sunt permise.