IKLAN FACEBOOK KEDAH PL

AMARAN: TIDAK MEMATUHI SYARAT,IKLAN KAMU AKAN DIPADAMKAN!
Syarat-syarat WAJIB bagi setiap pengiklan sah didalam group ini(sila baca dibawah sampai habis). Kalau tidak mematuhi syarat-syarat,sia-sia je kamu pos iklan sebab stiap iklan kamu akan tunjuk pending & tidak akan disiarkan didalam group ini. Sila patuhi salah satu syarat yang diberikan dibawah. Kalau menipu kamu akan DIBANNED PERMANENTLY dari group ini! Seterusnya,mereka yang sudah mendapatkan ID biasa atau ID VVIP,kami mewajibkan meletakkan ID(dibahagian teratas iklan) pada setiap kali kamu pos iklan. Tiada ID,iklan kamu akan DIDELETEKAN. Ini atas sebab hendak mencuba mengurangkan kes penipuan,pos iklan-iklan lucah,menjadikan pos iklan disini lebih sistematik dan menghapuskan isu-isu negatif yang lain. Sila hormati tuan rumah group ini. Terima kasih!

KAEDAH A(MENDAPATKAN ID BIASA SECARA PERCUMA)

1) Wajib masukkan 25 rakan-rakan FB kamu didalam group ini pada hari yang sama. Ini bagi meramaikan lagi ahli-ahli didalam group ini supaya prospek pembeli produk-produk kamu akan bertambah.

2) Wajib klik LIKE 2 fan page dibawah:

a) https://www.facebook.com/produkkeintimanpower

b) https://www.facebook.com/aimbiz.online

Sila komen SAYA JUJUR DONE ALL dipinned post ini,saya akan berikan ID & auto approvekan iklan-iklan kamu tanpa sekatan lagi selepas dah periksa nanti. Awas kami BENCIKAN penipu!

KAEDAH B(MENDAPATKAN ID VVIP SECARA BERBAYAR)

Jika tidak ingin atau keberatan hendak mematuhi syarat-syarat ditetapkan dalam KAEDAH A tetapi masih ingin beriklan disini,kamu boleh bank inkan RM10 ke akaun MAYBANK: 1602 6903 5697(ANIAH BINTI ZAININ),untuk mendapatkan ID VVIP bagi beriklan digroup ini & 30 group kami yang lain seumur hidup tanpa apa-apa sekatan. Sila SMS ke 018-9197199 dengan memberikan tarikh,waktu bank in & nama FB kamu atau komen dipinned post ini selepas duit dibank inkan. Tiada paksaan tapi terpulang kepada pilihan kamu. Admin-adminpun kena bekerja setiap hari memantau,menjaga dan menguruskan group ini dan group-group yang lainkan? Broadbandpun bukannya kami dapat secara percuma,kena bayar juga.

Kalau melanggar 4 peraturan dibawah,kamu akan dibanned terus dari group ini.

a) Anda DILARANG KERAS dari mengusik ruangan DOC,EVENT & SEBAGAINYA sebab itu semua adalah untuk kegunaan Admin sahaja. Anda hanya dibolehkan pos iklan-iklan sahaja.

b) Isu-isu yang melibatkan sensitiviti PERKAUMAN,KEAGAMAAN & POLITIK termasuk iklan2 yang berkaitan dengan PERJUDIAN,PELACURAN & PORNO adalah DILARANG KERAS dari dipos ke group ini.

c) Jangan SPAM(pos iklan bertalu-talu pada jangkamasa yang terlalu singkat sehingga pengiklan-pengiklan yang lain tak berpeluang pos iklan-iklan mereka. Tolong jangan jadi TAMAK! Jadi kamu hanya dibenarkan pos sekali dalam jarak masa 4 jam.

d) TOLONG berurus niaga secara jujur & ikhlas,jangan menipu pelanggan-pelanggan anda. Kalau kami mendapat bukti yang kukuh,kami akan membuat repot polis.

SELAMAT BERIKLAN & SEMOGA TUHAN MEMBERKATI PERNIAGAAN KAMU SEMUA