Poli

Grup general Universitatea "Politehnica" din București.

Grupul nu este oficial, nu este susținut sau administrat de conducerea UPB. Informațiile, părerile sau acțiunile membrilor acestui grup nu reprezintă poziția oficială a Universității, și nici nu pot constitui probe sau motive în acțiuni legale care să implice instituția de învățământ.

Acest grup este destinat postării informațiilor de interes academic, care vizează studenții sau absolvenții Universității "Politehnica" din București. Acestea pot include, fără a se limita la, informații legate de procesul de învățământ, notificări cu caracter administrativ, invitații la evenimente de profil, oferte de angajare la companii cunoscute, oferte la achiziționarea de material didactic(cărți, plăcuțe de dezvoltare, software cu licență).

Se interzice postarea de materiale care încalcă drepturile de autor, contravin legislației în vigoare sau bunelor moravuri. De asemenea, se interzic postările de tip "spam" sau care nu au legătură cu specificul grupului. Includem aici, în mod special, postarea de oferte de vânzare/cumpărare (telefoane mobile, laptopuri, piese de mașini, cosmetice etc.), postarea de link-uri de înscriere personalizate(Dropbox, NeoBux ș.a.), invitații de aderare la scheme MLM(multi-level marketing; e.g. Avon, Herbalife, asigurari ș.a.), promovări de blog-uri, site-uri sau concursuri cu voturi.

În cazul postării de materiale cu caracter original, acestea trec automat în domeniul public, dacă o altă licență de utilizare nu este menționată explicit.

Administratorii pot dispune, fără avertizare și fără invocarea vreunui motiv, moderarea informațiilor postate de membri, revocarea statutului de membru sau ștergerea comentariilor, dacă este evidentă încălcarea regulilor de mai sus. În cazul disputelor, ultimul cuvânt este cel al administratorilor grupului.