Arhitecti & Proiecte de case

Grupul arhitectilor & birourilor de arhitectura din Romania care... realizeaza proiecte de casa si ofera servicii de proiectare constructii civile, comunitate care reuneste publicul larg cu specialistii in arhitectura si constructii case.

Regulamentul grupului:
--------------------------------------------------------------
Accesul in grup se face cu aprobare, iar acceptul obliga fiecare membru la respectarea acestui regulament. Pentru a proteja comunitatea, ne rezervam dreptul de a refuza admiterea in grup a unor persoane cu profil fals precum si postarile care incalca regulamentul.

1. Bunul simt este obligatoriu in orice discutie, discutiile trebuie sa fie purtate pe un ton civilizat, limbajul ofensator NU este permis;
2. Folositi un limbaj decent! Conversati intr-o maniera placuta si politicoasa pentru a putea lua parte la discutiile din grup. Mesajele vulgare, obscene, amenintatoare, agresive, provocatoare sau intr-un alt mod care incalca regulile de bun simt, vor fi sterse fara avertisment;
3. Fiind grup de romani si pentru romani, orice postare se va face in limba romana;
4. Publicati doar continut ce are legatura cu arhitectura & constructii rezidentiale, postarile off-topic (in afara subiectului) vor fi sterse!
Se considera a fi continut off-topic si proiectele de arhitectura de interior, design interior, decor de interior (tapet, perdele, draperii, covoare), mobila, parchet, etc.
Pentru acest domeniu avem grupuri dedicate:
www.facebook.com/groups/Designinterior.Amenajari/
www.facebook.com/groups/Arhitecti.Designeri/
www.facebook.com/groups/InterioareAmenajate/
www.facebook.com/groups/Amenajari.Bucatarie.Baie/
www.facebook.com/groups/Decoratiuni.Amenajari/
5. Respectati ceilalti membri si nu postati comentarii sub forma de reclama in cadrul postarilor celorlati membri pentru ca nu arata decat disperare;
6. Comentariile de tip "UP" nu sunt permise;
7. Nu publicati in mod repetat acelasi continut, postarile duplicate sau consecutive in numar mare (>2) care produc efectul de spam/flood vor fi sterse fara avertisment!
8. Calitatea de membru al grupului este un privilegiu, nu un drept! Cei care abuzeaza de bunavointa noastra vor fi exclusi pe loc fara sa fie neaparat nevoie de un motiv.

Grupul a crescut si am fost nevoiti sa impunem aceste reguli pentru bunul mers al lucrurilor, o mai mare acuratete si profesionalism.
Toate aceste reguli au fost impuse pentru a va proteja.

Va multumim pentru intelegere!

.