Promosi.my

Salam Promosi, Salam Hormat dan Salam Sejahtera kepada semua Pengiklan. Direktori Pengiklan Promosi.my ini diwujudkan adalah untuk:

1. Memberi peluang kepada semua golongan usahawan tidak kira Melayu, Cina, India dan lain-lain untuk mempromosi apa sahaja produk, perkhidmatan, servis, iklan, pengumuman & sebagainya yang tidak bercanggah dengan hukum syariah/ undang-undang di Malaysia.

2. Memberi peluang kepada semua untuk membeli secara online dan mendapatkan maklumat/perkhidmatan/produk semudah di hujung jari sahaja.

3. Sila layari laman website http://www.promosi.my/ untuk membuat pengiklanan secara percuma selama 60 hari. Sekira anda menambahkan minima 100 ahli di Group Facebook Direktori Pengiklanan Promosi.my, pengiklanan anda di laman web promosi.my akan di NAIKTARAF kepada SETAHUN serta anda akan diberikan Laman Prebiu Syarikat di web Promosi.my selama SETAHUN.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kepada yang ingin beriklan, sila patuhi syarat-syarat berikut !

1. Sila TAMBAHKAN (ADD) minima 100 orang rakan FB terlebih dahulu.

2. Setelah membuat penambahan 100 rakan FB itu, sila maklumkan kepada admin (Karl Iskandar) dengan menghantar mesej menyatakan anda telah pun menambahkan minima 100 orang rakan FB.

3. Pihak admin berhak 'REMOVE/DELETE' iklan anda, jika nama anda tiada di dalam docs " Direktori Pengiklan Yang Sah Menambah (Add) Minima 100 Orang Rakan FB"

4. Sila rujuk & baca docs “Terma & Syarat Sebagai Pengiklan di Direktori Pengiklanan Promosi.my”.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Semua pengunjung / ahli group ini dialu-alukan 'Click Add as Friend' Karl Iskandar.

MARI MENAMBAH (ADD) RAKAN2 FB ANDA SETIAP HARI, SUPAYA GROUP DIREKTORI PENGIKLANAN PROMOSI.MY INI CEPAT BERKEMBANG MENCAPAI 100,000 @ 1 JUTA !

Motto Pengiklan: "Promosi.my - Pengiklanan Adalah Dihujung Jari Anda"

Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

"SALAM 1 PROMOSI SALAM 1 MALAYSIA"

Admin Promosi.my,

Karl Iskandar
www.PROMOSI.my