PAKATAN SARAWAK

PAKATAN SARAWAK

Malaysia boleh berubah pentadbiran jika BN tumb...ang dan selagi BN tak sumbang, maka jawabannya akan sama sampai kiamat sebab para pemimpinnya menekan/menjajah dan asyik kayakan anak bini, kroni dan saudara mara terdekat.

PRU13 lalu Pakatan perolehi 52% undi dan hanya tertinggal 33 kerusi Parlimen dan sejarah PRU kerusi BN asyik merosot jumlah dan tidak hairan di PRU14 BN akan tumbang.

Sabah dan Sarawak mempunyai 56 kerusi MP dan kemenangan BN di PRU lalu kesan bantuan Sabah, sedang BN di Malaya memang sudah tersungkur dan kerana itu Sabah miskin nombor satu dan Sarawak miskin nombor 4 harus berkerja sama jangan sekali-kali mengundi BN dan dengan caranya ini segela kerakusan, ketamakan dan boros akan dapat kita singkirkan.

Memang tidak ada lagi parti lain yang boleh kuasa Kerajaan persekutuan selain BN atau PR dan kepimpinan BN kita sudah tahu warnanya, maka tidak boleh tidak harus kita berikan kemenangan kepada DAP/PKR atau PAS di musim PRU14 akan datang.

Mari bersama kita selamatkan Negara Malaysia dan bentuk negara yang mewah, makmur dan penuh kasih sayang tanpa mengira apa agama, keturunan atau warna kulit.


ISMAILY BUNGSU
BANG NUAR
JR JANE See More