Ψυχολογία

Group για όσους ενδιαφέρονται για την μελέτη της επιστήμης της Ψυχολογίας. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ).

Την παρακάτω δήλωση αποποίησης εύθυνης αποδέχεστε, για να είστε μέλος της ομάδας "Ψυχολογία". Αφορά την εισδοχή κάθε νέου μέλους κάθως και τα μέλη που είναι ήδη ενεργά στην Ομάδα. Σε περίπτωση μη συμφωνίας θα σας παρακαλούσα να αποχωρήσετε απο την ομάδα....


Επείδη η ομάδα μας έχει πια χιλιάδες μέλη και η εποπτεία του συνόλου του υλικού που ανεβαίνει καθημερινά είναι ιδιαίτερα δύσκολη, παρακαλώ να διασταυρώνετε και από άλλες πηγές τα όσα αναφέρονται στα διάφορα post.

Σε κάθε περίπτωση θα ήταν χρήσιμο για την προστασία σας απο κακές πρακτικές και σε περίπτωση που αναζητάτε Ψυχολογικές /Ψυχιατρικές Υπηρεσίες, να απαιτείται τη επίδειξη της ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ / ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ/ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΕΦΗΒΩΝ απο κάθε επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τον οποίο έρχεστε σε επαφή μέσω της ομάδας.

Ούτε εγώ προσωπικά ούτε η παρούσα ομάδα φέρουμε ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση κακής εφαρμογής της Ψυχολογικής - Ψυχιατρικής επιστήμης.

Μπλέτσος Κωνσταντίνος
Διαχειριστής