PUBLITIM

Grup de anunturi de cumparari si vanzari din Timisoara si zona adiacenta.
Acest grup nu are nici o legatura cu marca PUBLITIM, ci reprezinta doar un FAN CLUB al acestei marci.
This group does not have any connection with PUBLITIM trademark, rather it represents a FAN CLUB of this company.
Notificarile pot fi oprite din partea dreapta sus selectand optiunea "Off".

REGULILE GRUPULUI (in ordinea descrescatoare a importantei):
0) Sunteti obligati sa mentionati pretul produselor. Incepand cu data de 1 martie, toate anunturile fara pret vor fi sterse fara discutii. La mai multe abateri consecutive, riscati sa fiti exclusi din grup!
1) Anuntul trebuie sa contina cel putin denumirea comerciala a produsului (ex: BMW 520d) si pretul !!! Exceptie fac anunturile de pe Mercador, Tocmai etc DOAR in cazul in care ele insele contin informatii cuprinzatoare.
2) Nu faceti publicitate fara sa adaugati prieteni. Riscati sa va marcam mesajele ca SPAM si apoi sa vi se inchida contul de Facebook! Numarul minim de prieteni ce trebuie sa fie adaugat este de 100.
3) Este obligatoriu sa precizati in cadrul anunturilor referitoare la produsele cu o provenienta indoielnica daca produsul respectiv este brand sau fake. Va atragem atentia ca punerea in comercializare a produselor asupra carora exista certitudinea ca nu sunt originale se pedepseste confom legilor in vigoare. Este responsabilitatea celui care comercializeaza aceste produse sa cunoasca provenienta marfii sale si reglementarile in vigoare pentru a o putea comercializa. Administratorii grupului nu pot face aprecieri asupra provenientei si originalitatii produselor puse spre vanzare.
4) Regula este de 1 UP/24h. Postarea anuntului se considera ca fiind ea insasi 1 UP.
5) Fara cereri de like, de vizualizari pe youtube, fara publicitate pentru websiteuri. La prima abatere sunteti exclusi din grup, la a doua primiti BAN permanent.
6) Daca aveti mai multe produse creati un album in care la descrierea fiecarei poze puneti pozele. NU se accepta cate o postare pentru fiecare produs. La prima abatere sunteti exclusi din grup, la a doua primiti BAN permanent.
7) Administratorii grupului își rezervă dreptul de a sancționa cu excluderea din grup a membrilor care utilizează sisteme automate de postare a anunțurilor (aplicații de tip spam).
8) Pastrati-va conduita morala fata de administratori si ceilalti membri.
9) Produsele mobile non-auto nevandute pentru mai mult de 30 de zile se sterg de pe grup.
10) Autoturismele nevandute pentru mai mult de 45 de zile se sterg de pe grup.
11) Imobiliarele nevandute sau neinchiriate pentru mai mult de 60 de zile se sterg de pe grup.