Radare Timisoara + judet

***Regulament Grup Info Radar jud. Timiş***
*** DISCUTIILE IN AFARA SUBIECTULUI INTERZISE ***.
***aria de acoperire se limitează la judeţul Timiş***
* Informaţii despre trafic (accidente, blocaje, lucrări, parcări neregulamentare, ridicări auto, etc) se postează în www.facebook.com/groups/InfoTraficTimis

***Descriere***

* Cred că toţi sunteţi de acord că avem nevoie de un grup în care să ne anunţăm unde sunt amplasate radarele mobile sau acţiuni organizate ale Poliţiei Rutiere, ARR sau RAR, metode prin care autorităţiile abilitate interactionează cu participanţii la trafic.
* Dacă vezi un radar sau o acţiune ARR; RAR & Poliţia Rutieră, verifică înainte dacă nu a postat cineva aceeaşi informaţie pe care vrei să o postezi şi tu, postează imediat locaţia cât mai exact cu putinţă. Comunitatea noastra se măreşte, deci, posibil să fim mai mulţi în acelaşi loc şi nu are rost să postăm acelaşi lucru de "n" ori, adăugaţi la prima postare un simplu "confirm" + ora la care postaţi.
Invitaţi DOAR persoanele direct interesate de subiectul grupului. Cu cât suntem mai mulţi cu atât putem afla mai repede!
* In cadrul grupului, cel mai important aspect il reprezinta solitaritatea fata de restul membrilor.

***Regulament Grup Info Radar jud Timiş***
* Postările sunt de forma: ora 24 h + filtru / radar / ARR / RAR + localitatea + strada sau intersecţia + direcţia de mers * Pe durata utilizării grupului nostru, sunteți rugați să utilizaţi un limbaj civilizat.
* Ceea ce se postează poate fi şters, iar autorii banaţi definitiv de la accesul pe grup dacă încalcă regulile prezentate în continuare:
* Nu sunt permise comentarii obscene, comentarii sau imagini explicit violente, rasiale sau ameninţatoare.
* Nu se admit comentarii cu caracter abuziv, de instigare la ură sau răzbunare sau menite să defăimeze persoane sau organizaţii.
* Spamul (mesajele nesolicitate) şi trollingul (provocarea sau readucerea în prim-plan a unor conflicte de idei) vor fi înlăturate şi au drept consecinţă blocarea accesului autorului la grupul facebook, fără înştiinţare prealabilă.
* Nu sunt admise comentarii, fotografii sau filme care încurajează activităţi ilegale.
* Nu se acceptă posturi de genul: "am văzut o maşină de secţie pe strada x."; "în unirii" sau "în centru"; estimări de genul "de obicei", "in general”.
* Se postează doar anunţurile legate de subiect, pentru comentarii ulterioare se foloseşte mesageria privată sau profilul personal de facebook.
* Tot ce este inutil, se sterge, tuturor ne zbârnăie telefonul şi fiind în trafic siguranţa este importantă.
* NU se acceptă reclame comerciale în grup!

Ai o opinie, un sfat, ceva de spus sau vrei să vezi subiectul zilei? www.facebook.com/InfoRadarRomania e locul unde comunicăm.
LIKE & SHARE!!