REPORT PAGE AND GROUP!!!!

group ini ditubuhkan untuk memudahkan kerja2 mereport group2 ataupun page yang menghina Islam ataupun yang bersifat lucah. Kami harap ahli2 dalam group ini sudi sumbangkan masa lima minit untuk menekan report page/group yang yang terlibat.

Sebarang aktiviti posting yg TIADA kena mengena dengan page racist/hina agama/lucah atau ape2 jer page yg buat korang meletup, diharamkan.

page yg berkisar tentang sekuriti n hack activity tak kira la page/aritkel/komen, disunatkan.

kalau nak post komen tak puas hati/berborak/saje nyemak dll, diharuskan. Kasi meriah sket. Oh ya, nak cari jodoh kat page ni x bole, sila buat diluar.

group ini ditubuhkan untuk memudahkan kerja2 mereport group2 ataupun page
1. hina agama. (tak kira islam/kristian/hindu/buddha/ape2 je)
2. racist. (tak kira india/cina/melayu/kadazan/penan/ape2 je)
3. lucah. (pikir sendiri.)
4. etc.

Kami harap ahli2 dalam group ini sudi sumbangkan masa lima minit untuk menekan report page/group yang yang terlibat.

yang baru datang tolong check dalam doc untuk target2 terbaru

LARANGAN-LARANGAN KETIKA BERADA DI GROUP INI:
1. Jangan spam
2. Jangan mengumpat dan hina antara satu sama lain
3. Nak promote barang boleh tapi berpada2 la
4. Jangan sebar link phishing.
5. Jangan nak menunjuk-nunjuk
6. Jangan menggunakan perkataan berunsur lucah ataupun seks.
7. Jika rasa tak puas hati dengan ahli2 kat sini, tegur2 la dengan cara bijaksana.