Romani in/din New York/New Jersey.

Grupul a fost creat pentru a inlesni comunicarea dintre romanii din New York/ New Jersey. Ne dorim un "spatiu virtual" unde putem organiza diverse evenimente, intalniri, excursii, plimbari saptamanale in natura, "play dates" cu copiii, "play dates" numai pentru adulti ..socializare pentru bunici.
Alte interese ale grupului ar mai fi: mod de viata sanatos, sport, nutritie, frumusete, limba romana.
Daca simti ca vrei sa faci parte din toate astea, indrazneste si alatura-te grupului nostru iar daca doresti sa vii cu ceva nou, grupul este deschis propunerilor tale.
Reguli grup:
1.Comunicatzi si fitzi explicitzi pentru a va putea face intzelesi si a nu lasa loc de interpretari, comentarii de prisos. Cu cit mai complet un mesaj cu atit mai multzumit un membru. Daca totzi tindem catre asta atunci nu va fi nevoie de revenire la subiect si toata lumea va fi mai bine informata.
2. Posturile ofensatoare, false sau cu caracter inflamator vor fi prompt eliminate.
3. Va rugam sa pastratzi subiectul conform primului post si sa nu va abatetzi de la acel subiect. Va rog sa nu amestecatzi raspunsurile concrete la subiect cu parerile personale asupra concursului de Miss Univers.
4. Glumele bazate pe sex, etnie, religie, culoare etc. sunt "inappropriate" pentru un grup public de un anumit statut. "If it's not appropriate for a 10-year old, then it's not appropriate for public posting. Inappropriate items get deleted in the administrator's sole discretion, no questions asked."
5.Grupul nostru nu face politica si nu acceptam discutiile pe teme politice.