Romhatten Forum

Denne gruppe er til dig der gerne vil dele og modtage information om rom. Priser, nyheder, tips...måske du bare vil blære dig med en nyindkøbt rom?

- Dette er stedet for de danske rom-elskere!
www.romhatten.dk

Romhatten Forum Guidelines

Jeg er blevet nødt til at tage aktiv stilling til nogle forskellige ting vedr. forhandlere og arrangører her på forummet. Da dette forum er tiltænkt som et sted for rom-entusiaster, vil jeg fremover bede forhandlerne, importørerne samt event-managere (generelt bare personer med økonomiske interesser) om at forholde sig neutrale i forhold til egne produkter og events.

Eksempler:
- Er man fx forhandler, er det fremover ulovligt at poste links til ens egen webshop. Generel reklame (hvad enten den er direkte eller indirekte) vil også blive bandlyst.

- Er man fx arrangør eller foredragsholder, er det fremover også ulovligt at reklamere for egne arrangementer, dvs. romsmagninger, festivaller mm.

- Er man fx importør af et produkt, er det fremover ulovligt at poste links til ens egne produkter, uanset hvilken webshop der er tale om.

Forhandlerne, importørerne og event-managerne må hjertens gerne deltage aktivt i debatter mm., men skal altså forholde sig neutrale i forhold til egne produkter. Denne regel træder omgående i kraft, da jeg ikke ønsker at forummet udvikler sig til en reklame-side.

Disse nye regler betyder naturligvis ikke noget for de almindelige brugere – i fortsætter bare med at være aktive som I plejer. Del links, kom med råd og tips – alt er ved det gamle for jer.

Alle får én advarsel hver. Hvis reglerne ikke overholdes, kan det medføre bortvisning fra gruppen.

Jeg håber I har forståelse for de nye guidelines.

Mange rom-hilsner
Mads Heitmann
Romhatten.dk