Sprijin si ajutor pentru Romanii din Germania

IMPORTANT!
REGULAMENT grup Sprijin si ajutor pentru Romanii din ...Germania!

Aici puteti posta orice informatii care ajuta si sprijina Romanii din Germania.


-Nu aveti voie sa publicati mesaje cu continut publicitar (transportatorii vor fi excluși de pe grup),cu exceptia celor aprobate de administratori , materiale ilegale, cuvinte vulgare, pornografice sau abuz(spam,cei care postează chestii spam,primesc direct BLOCK), si chiar posturi gen poptamas,chestii religioase,Politica,bancuri deoarece acestea se vor sterge fara a fi anuntati!

-Va rog sa nu comentati fara cunostinta de cauza, doar ca sa creasca numarul de comentarii la o anume postare. Apreciem orice informatie daca este sustinuta de argumente sau de propria experienta.De asemenea nici "chat-ul de plictiseala " nu este acceptat, se poate face pe privat.

-Va rog frumos fara CRITICI,SUBINTELESURI si JIGNIRI la adresa administratorilor sau altor membri,caci se va lasa cu BLOCARE!

- In cazul in care sunteti in cautarea unui loc de munca sau altor informatii, va rugam sa formulati anuntul cat mai COMPLET, specificand zona unde cautati, cunostintele dobandite anterior si experienta.

-Va rog sa postati subiecte on-topic,cele off-topic sa le postati in postul special

-Va rog sa NU DUBLATI posturile,sa va uitati mai intai daca exista post similar!

-Va rog sa nu faceti postari sau comentarii doar cu Caps-lock(Litere mari).

-Pe grup nu exista diferențe etnice,romanii,maghiarii, rromii și alte naționalități își au loc aici,atât timp cât vorbesc limba romana și ii respecta pe cei din grup! Cei care fac diferențe etnice sau rasiste vor fi blocați!

-Vă rugăm să NU CONTACTATI adminii IN PRIVAT,doar când aveți ceva în legătură cu reclamații,și raportarea altor membrii,pentru altfel de informații,puteți deschide un post separat.

-Postările care au comentarii NU se șterg, și nici comentariile proprii! Dacă doriți sa postati/comentați va asumați răspunderea!
Cine nu vrea sa primească alta comentarii, puteți da Tag la unul dintre admini,și va opri comentariile la acel post.Cei care șterg comentarii sau postări, fără sa contacteze adminii, vor primi avertisment !

-Membrii acestui grup dau informații voluntare! Administratorii nu lucreaza în domeniu,ci se informeaza de pe internet,experiente personale sau prin cunoștințe.
Va rugam, în caz ca cineva va cere bani pentru ajutor prestat în privat pentru o informație postat la noi pe grup,sa anunțați imediat administrare grupului!
Nu ne trebuie pe grup persoane ce profita de pe spatele conaționalilor noștri!
Regulamentul se poate schimba,cu acordul adminilor.
Va multumim pentru intelegere,si va dorim tot ce e mai bun!