Sabahan Online Shop

Assalamualaikum dan salam sejahtera dan salam usahawan

~Selamat datang ke ruang pengiklanan Sabahan Online Shop~

Sebelum membuat apa-apa POST/IKLAN di sini, sila penuhi dan patuhi SYARAT DAN PERATURAN group ini.
Sila RUJUK ~~>BAHAGIAN DOKUMEN SYARAT N PERATURAN di ruangan ATAS wall Group ini.

Di sini kami nyatakan TERMA DAN SYARAT MENDAPATKAN ID sebagai PENGIKLAN yang SAH di SOS:-

http://sabahan-onlineshop.blogspot.com/p/terma-syarat.html
(sila baca terma dan syarat tersebut di link pautan di atas)

~Sedikit Intro tentang Grup ini~

SABAHAN ONLINE SHOP (SOS) di tubuhkan atas idea Puan Rahimah Zaman,pada 5 Jun 2011. Bermula dengan seorang admin, grup ini berkembang dengan cepatnya dibantu oleh 3 admin yang lain, bekerja memantau secara sukarela untuk memastikan visi dan misi grup ini tercapai.


SOS cuba untuk menyediakan platform bagi peniaga2 online yang berada di Sabah dan Labuan untuk memasarkan produk dan barangan mereka, disamping memberi kelebihan pada pembeli untuk menjimatkan kos penghantaran. Uniknya grup ini ialah para admin yg sentiasa memantau aktiviti grup, sentiasa berinteraksi dengan peniaga2 berdaftar grup, di samping cuba memberikan keselesaan kepada para peniaga online untuk berniaga secara berhemah, aktiviti2 sampingan juga diadakan seperti Tamu SOS dsb.

Kesimpulannya:

Grup ini memberi kemudahan kepada Orang Sabah / Labuan yang ingin mendapatkan pelbagai keperluan atau perkhidmatan secara online. Jika anda bukan peniaga anda boleh survey barangan yg dijual oleh peniaga di sini dengan tidak perlu mengeluarkan kos minyak kereta, tempat parking dan sebagainya. bagi peniaga pula anda boleh beriklan di sini bagi sebarang item atau perkhidmatan yang anda sediakan kepada pelanggan anda tetapi SKIM CEPAT KAYA TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI.Peniaga mestilah berjual beli dengan cara yang bersopan dan jujur.